FOUSKA.EU

Close

Παράδεισος των Κυριών: Οργή από τους τηλεθεατές - «Ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό;»


Παράδεισος των Κυριών: Οργή από τους τηλεθεατές - «Ποιος εγκέφαλος το σκέφτηκε αυτό;»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο Παράδεισος των Κυριών ήρθε φέτος μέσα από την συχνότητα του ALPHA και η αλήθεια είναι πως κατάφερε να συγκλονίσει και να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Τα σχόλια πολύ θετικά και η τηλεθέαση αρκετά υψηλή. Ένας πολύ καλός συνδυασμός.

Οι εξελίξεις της σειράς, όμως, και η πλοκή της άρχισε να αμφιταλαντεύει τους τηλεθεατές για το πως ο σεναριογράφος «βλέπει» τα πράγματα. Για «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» και λάθος μηνύματα έκανε λόγο, μάλιστα, το κοινό στο twitter.

Μπορεί η Αμαλία να τα ξαναβρήκε με τον Ντίνο όμως παράλληλα δεν μπορεί να μείνει μακριά από τον Πάρη, τον βιαστή της. Ο ψυχίατρος της είπε να συνεχίσει να βγαίνει μαζί του, γιατί θα την βοηθήσει στο να επανέρθει γρηγορότερα. Κάτι που δυσαρέστησε αρκετά το τηλεοπτικό κοινό…

Αναρωτιόμαστε τι θα γίνει, όταν προβληθεί το επεισόδιο που η Αμαλία θα θέλει να παντρευτεί τον βιαστή της.

Τι είναι το σύνδρομο της Στοκχόλμης

Το Σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι μια σύνθετη ψυχολογική κατάσταση κατά την οποία ο όμηρος αρχίζει και τρέφει συναισθήματα συμπάθειας ή/και αγάπης προς τους απαγωγείς του. Το σύνδρομο πήρε το όνομά του μετά από μια ληστεία τράπεζας στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το 1973. Είναι ένα παράδειγμα αμυντικού μηχανισμού, στο οποίο το άτομο αναπτύσσει συναισθηματική προσκόλληση με το πλησιέστερο ισχυρό ενήλικα – το θύμα επιλέγει να παραμείνει πιστός στο θύτη του.

Οι άνθρωποι που πάσχουν από το σύνδρομο της Στοκχόλμης έχουν συμπτώματα παρόμοια με τους ανθρώπους που υποφέρουν από διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD), όπως εφιάλτες, δυσκολία συγκέντρωσης, σύγχυση, αυξημένη δυσπιστία, και δυσάρεστες αναδρομές στο παρελθόν.

Σήμερα οι αναφορές στο Σύνδρομο της Στοκχόλμης έχουν επεκταθεί πέρα από τις γνωστές περιπτώσεις θυμάτων απαγωγών ή ομηρίας. Έτσι, χαρακτηριστικά αυτού του Συνδρόμου βλέπουμε ακόμα και σε περιπτώσεις αρρωστημένης σχέσης συζύγων, «ανεξήγητες» σχέσεις που δημιουργούνται με κοινούς εκβιαστές, με εμπόρους ναρκωτικών, ή ακόμα και σε περιπτώσεις με πρωταγωνιστές πόρνες και τους προαγωγούς τους κλπ.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU