FOUSKA.EU

Close

«Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον τι...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη


«Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον τι...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 21/9 η Βάσω Λασκαράκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην νέα σειρά του MEGA που πρωταγωνιστεί, Μαίρη Μαίρη Μαίρη (δείτε εδώ τα trailer) αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη για τα επαγγελματικά της & τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Το “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη” είναι μια πολύ ωραία κωμωδία, γρήγορη, με 3 διαφορετικές γυναίκες, 3 διαφορετικές γενιές. Απείχα για ένα διάστημα, το είχα ανάγκη, είχε αρχίσει να μου λείπει η δουλειά αλλά πέρασα καλά. Η καραντίνα ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με τον άνδρα μου, το παιδί μου και να ζήσω την οικογένειά μου.

Ήταν παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορωνοϊό, περάσαμε γαστρεντερίτιδα, είχαμε συμπτώματα long covid. Είπαμε δεν θα το βάλουμε κάτω. Είμαι πολύ υπερήφανη για την Εύα, έχει έναν απίστευτο λόγο, είναι ένα πολύ ωραίο τυπάκι, έχει έναν πολύ ωραίο χαρακτήρα. Με ανησυχεί πάρα πολύ το συναισθηματικό της και η ψυχολογία της, να είναι καλά και προστατευμένη.

Κάνει πράγματα που λες “ωχ μας έρχεται η υποκριτική” εγώ μέσα μου λέω, ας κάνει και κάτι άλλο. Και από τον μπαμπά της έχει κάνει καλά».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα παίζει στο “Μαίρη Μαίρη, Μαίρη”, στην ίδια σειρά είχαμε να παίξουμε από την «Πολυκατοικία». Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον τι μπορεί να συμβεί. Ποτέ δεν ξέρεις, έχουν πέσει διάφορες προτάσεις. Πρέπει να βρεις κάτι να σου ταιριάζει».

Τα σχόλια του Τσιμιτσέλη για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Λασκαράκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παραχώρησε συνέντευξη στην Νίκη Κώτσου για την εφημερίδα «Real News». Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για τη συνεργασία του τη νέα σεζόν στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη (δείτε εδώ την κούκλα κόρη που έχουν αποκτήσει).

Πολλά έχουν ακουστεί για ποιο λόγο οι δυο τους αποφάσισαν να επιλέξουν χωριστούς δρόμους ωστόσο, η αλήθεια είναι μόνο μια για την πραγματική αιτία χωρισμού τους.

Η νέα σεζόν φέρνει και μια νέα σειρά στο Mega. «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες με διαφορετικές ζωές, τις οποίες υποδύονται η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη. Μίλησέ μας για το ρόλο σου…

Πρόκειται για μια κωμωδία που δείχνει τρεις πολύ διαφορετικές γυναίκες, σε τρεις διαφορετικές φάσεις της ζωής τους. Δεν θα έλεγα από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, δεν το βλέπω από αυτή την πλευρά. Ουσιαστικά δείχνει τρεις εντελώς διαφορετικές γυναίκες να ζουν τη δική τους καθημερινότητα. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και πάρα πολύ χιούμορ. Είναι μια καθαρή κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης

Εγώ υποδύομαι τον Γιάννη, με τον οποίο έχει σχέση η Μαίρη (Νίκη Λάμη). Ο Γιάννης είναι μία από τις σχέσεις της. Όλο χωρίζουν και όλο τα ξαναφτιάχνουν. Είναι λίγο τυχοδιώκτης, θέλει να βρει δουλειά, φοβάται να δεσμευτεί, εγκλωβίζεται κάθε φορά που νιώθει κάτι παραπάνω για μια γυναίκα, θέλει να είναι με τη Μαίρη και ταυτόχρονα δεν θέλει, γιατί αναζητεί και την ηρεμία του. Εκεί που πάει, λοιπόν, να κάνει ένα βήμα παραπάνω, το μετανιώνει.

Είναι πάρα πολύ ωραίο που παίζεται ξανά με τη Βάσω Λασκαράκη. Είναι ωραίο ως μήνυμα και ως εξέλιξη μιας σχέσης δύο πρώην συντρόφων που είναι και γονείς.

Στο σίριαλ με τη Βάσω δεν έχουμε κοινές σκηνές. Δεν υποδυόμαστε το ζευγάρι, όπως κάναμε στην «Πολυκατοικία». Συστεγαζόμαστε στα ίδια πλατό. Αυτό είναι ουσιαστικά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας, μπορούμε να συνεργαστούμε. Εφόσον υπάρχει η συνεργασία για το παιδί, που είναι πολύ πιο σημαντική από οποιοδήποτε σίριαλ, νομίζω ότι ένα σίριαλ μπορούμε να το κάνουμε παρέα.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU