FOUSKA.EU

Close

Ένταση ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο για την (αν)ικανότητα της Νομικού…


Ένταση ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο για την (αν)ικανότητα της Νομικού…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ένταση στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό.

  • Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε την προσωπική του άποψη λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Εδώ δε μιλάμε για πολύ καλά κορίτσια, μιλάμε για ικανά κορίτσια», είπε με την Κατερίνα να τον διακόπτει και να λέει:

«Για μένα είναι το καλύτερο πλάσμα που έχω γνωρίσει…», είπε με τον ίδιο να την διακόπτει, λέγοντας: «Δεν είναι ικανή». Σε εκείνο το σημείο η Κατερίνα τον «έκοψε», λέγοντας: «Ανδρέα όχι, όχι…. Είναι πολύ ικανή». Η εκπομπή πέρασε σε break και αργότερα ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας:

  • «Θα πω κάτι αιρετικό. Πιστεύω σε αυτή την ιστορία ότι έχει δίκιο ο Γιώργος Λιάγκας με την έννοια ότι την ευθύνη τη φέρουν οι άνθρωποι του καναλιού και η επιμονή της ομάδας της Δούκισσας να κάνει κάτι στο οποίο δεν έχει την ικανότητα στις σύγχρονες συνθήκες του πρωινού. Του επέβαλαν μία γυναίκα που δεν βοηθάει να πάει το κανάλι μπροστά»

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU