FOUSKA.EU

Close

"Σκοτωμός" μεταξύ Δήμητρας Αλεξανδράκη και Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Είστε γελοίοι, πιο γελοίοι είναι όμως...»


"Σκοτωμός" μεταξύ Δήμητρας Αλεξανδράκη και Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Είστε γελοίοι, πιο γελοίοι είναι όμως...»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Κανονικός πανικός έχει επικρατήσει από το πρωί της Κυριακής με την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την εκπομπή Χαμογέλα Και Πάλι, με αφορμή τις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και να μεταφέρεται στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε).

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την εκπομπή, όταν η ίδια μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλη της στην οποία και εξέφρασε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της. Η φίλη της ενημέρωσε τις Αρχές, που πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη σε άσχημη κατάσταση και αιμόφυρτη και αμέσως μετά τη μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Το νέο ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για το Χαμογέλα και Πάλι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αμέσως λοιπόν μετά το ξέσπασμά της στην εκπομπή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγραψε στα instastories:

«Είστε γελοίοι, πιο γελοίοι είναι όμως οι υποτιθέμενοι φίλοι μου (εννοώντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που είναι μέλος της εκπομπής). Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο μάλλον και έχω κάνει συμφωνία με τον Θεό να μπορώ να κάνω και story. Και τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό σε αυτό το ξενοδοχείο και εσύ ο δημοσιογράφος που τα πήρες, να πας να διαστρεβλώσεις μια ιστορία ξέρεις, για να διαφημίσεις μόνο και μόνο το ξενοδοχείο. Να συγκαλύψεις όμως και ένα βιασμό ξέρεις επίσης. Έλα καλημέρα».

«Δε φτάνει που σας έκανα τη χάρη να βγω στην εκπομπή σας, με βάλατε με τέτοιο τίτλο και ευτυχώς μου έκοψε και άνοιξα την τηλεόραση να βλέπω τι γράφετε» έγραψε σε νέα ανάρτηση που έκανε αμέσως μετά.

 'Σκοτωμός' μεταξύ Δήμητρας Αλεξανδράκη και Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η διευκρίνιση της Σίσσυς Χρηστίδου και της εκπομπής της για το θέμα

«Να διευκρινίσουμε λίγο για το κομμάτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη και να μη δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Γράφονται διάφορα και θέλω να είμαστε πολύ τυπικοί και ξεκάθαροι. Η είδηση ξεκίνησε από το zougla.gr λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Η ομάδα της εκπομπής επικοινώνησε με το ξενοδοχείο, την αστυνομία και το νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου εκεί αναφέρεται πως νοσηλεύτηκε η Δήμητρα.

Η Δήμητρα το διαψεύδει και βγήκε μάλιστα και σε κατάσταση ψυχικής αναταραχής. Δε θέλουμε να πούμε κάτι διαφορετικό. Θα κρατήσουμε αυτό που λέει η Δήμητρα και η κοπέλα είπε ότι είναι για άλλη κοπέλα. Οπότε όντως μπορεί να αφορά μια άλλη κοπέλα και να έχει γίνει παρεξήγηση. Πάντως δεν ήταν μόνο το άρθρο του ζούγκλα. Οι πηγές και οι αστυνομικές και του νοσοκομείου μίλησαν για αυτό το γεγονός. Κάτι συνέβη, αλλά μπορεί να μην αφορούσε τη Δήμητρα. Να έχει γίνει μια παρεξήγηση. Ας κρατήσουμε αυτό που λέει, να μην την ταράξουμε. Κρατάμε αυτό που λέει η ίδια η Δήμητρα, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καραστεφανής συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Εγώ προσπάθησα πολύ διακριτικά, χωρίς να αναφέρω το όνομα, αλλά εντάξει. Υπάρχει και στο δημοσίευμα και ειπώθηκε. Εμείς δε βγήκαμε έτσι να πούμε κάτι χωρίς να έχουμε ψάξει αν ισχύει ή όχι. Σας λέω την εικόνα που μου μετέφεραν, γιατί το έψαξα. Όντως ισχύει. Και από εκεί και πέρα… Πριν αναφέρουμε κάτι θα πρέπει να το διασταυρώσουμε μια και δυο φορές. Μιλάμε για μια κοπέλα 28 ετών, αν είναι η κοπέλα ή κάποια άλλη. Υπάρχουν οικογένειες από πίσω».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU