FOUSKA.EU

Close

Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε την τέταρτη κριτή του «J2US» και δεν είναι αυτή που περιμέναμε


Μαρία Μπακοδήμου: Αποκάλυψε την τέταρτη κριτή του «J2US» και δεν είναι αυτή που περιμέναμε

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το «Just the two of us» ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα και έχει καταφέρει να τραβήξει όλες τις συζητήσεις πάνω του, λόγω του ότι δεν έχει αποκαλύψει το ποια θα είναι η τέταρτη κριτής. Το ότι θα είναι γυναίκα το έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης, ωστόσο το πρόσωπο και το όνομα θα είναι η έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε σήμερα την Μαρία Μπακοδήμου, που δε θα είναι φέτος στην κριτική επιτροπή και μάλλον έδωσε το όνομα του τέταρτου ατόμου.

Αναμπουμπούλα στο παιχνίδι δεν είχαμε μόνο για την κριτική επιτροπή, αλλά και για την παρουσίαση στο backstage αφού η επιλογή ήταν μεταξύ της Κατερίνας Στικούδη και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με τις δυο τους να ''μονομαχούν'' κυριολεκτικά για τη θέση και τον Alpha να επιλέγει τελικά την Στικούδη. Και έτσι οι δυο γυναίκες από εκεί που ήταν να είναι μαζί σε νέο project κατέληξαν αντίπαλες.

Αυτή θα είναι η τέταρτη κριτής του Just the Τwo of us σύμφωνα με την Μπακοδήμου

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» έκανε δηλώσεις η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έδωσε τέλος στις φήμες που θέλουν να αποχωρεί κόσμος από την ομάδα της εκπομπής της στον ΣΚΑΙ με τίτλο «Γεια σου».

«Οι μόνες αλλαγές που έχουμε να κάνουμε είναι κάποια πράγματα να σφίξουν, άλλα να χαλαρώσουν και κάποια θέματα να βγούνε πιο μεγάλα. Δε θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το άκουσα κι εγώ κι επικοινώνησα αμέσως με τα παιδιά. Δεν είναι ωραίο να ακούς κάτι τέτοιο, ειδικά για ανθρώπους που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση. Αγχώνονται και δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις. Εγώ τόσα χρόνια έχω ακούσει πάρα πολλούς δράκους, που μπορεί να βγαίνουν από το πουθενά. Θέλω κι αυτά να αρχίσουν και να χαλαρώνουν και να περνάμε ωραία» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Όταν η συζήτηση έφτασε στο ποιος θα είναι ο τέταρτης κριτής του J2US, μετά την αποχώρησή της, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με νόημα: «Η Γαρμπή νομίζω».

Παράλληλα η παρουσιάστρια είπε πως της άρεσε πολύ το τρέιλερ του μουσικού σόου, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και εάν θα τον ήθελε στην εκπομπή μαζί της ή καλεσμένο, απέφυγε να απαντήσει.

Αν ισχύει το όνομα της Γαρμπή τότε ανατρέπονται οι αρχικές φήμες

Μια από τις γνωστές αγάπες του Νίκου Κοκλώνη σε ό,τι αφορά τα τηλεοπτικά δεν είναι άλλη από το Just the 2 of us, μια παραγωγή, που κάθε χρόνο στήνει με μεράκι και πολύ πάθος, παρουσιάζοντας την με τον δικό του μοναδικό αέρα. Ο παραγωγός της Barking well media, είναι σε φάση αναζήτησης των ονομάτων που θα πλαισιώσουν το show ενώ παράλληλα γυρίζει το ανατρεπτικό trailer.

Ανάμεσα λοιπόν, στα πρόσωπα που θα δούμε στην κριτική επιτροπή θα αλλάξει μόνο αυτό της Μαρίας Μπακοδήμου, η οποία ανέλαβε δική της εκπομπή. Και ενώ η παραγωγή μας κρατά κρυφό το όνομα του τέταρτου κριτή, σύμφωνα με την Μπακοδήμου μάλλον θα είναι η Γαρμπή.

Αν ισχύει αυτό τότε ανατρέπονται οι πληροφορίες που ήθελαν την τέταρτη κριτή να είναι η... διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU