FOUSKA.EU

Close

Η αλήθεια – Γι’ αυτό τον λόγο αποχώρησε ο Πανταζάρας από τον “Σασμό”


Η αλήθεια – Γι’ αυτό τον λόγο αποχώρησε ο Πανταζάρας από τον “Σασμό”

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Τον θέλουν πίσω στο σήριαλ οι φανατικοί της σειράς και έφτασαν και σε σημείο να «απειλήσουν» τον Alpha για να επιστρέψει. Όμως ο Αργυρής Πανταζάρας ολοκλήρωσε πριν απο λίγες ώρες τις εμφανίσεις του στο “Σασμό”.

  • Ο ηθοποιός έχει εδώ και καιρό υπογράψει με την ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα πολλά υποσχόμενη σειρά «Φλόγα και Άνεμος» που έχει ένα εξαιρετικό καστ με τον «Μάκη» του Σασμού να παίζει δίπλα στη Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Άρη Λεμπεσόπουλο, τον Δημήτρη Καταλειφό και τη Θέμιδα Μπαζάκα.

Εντάξει. Και τα φράγκα που πήρε είναι διπλάσια απο αυτά του Alpha… με την ΕΡΤ να συνεχίζει να “χαλάει” την πιάτσα με τις “φουσκωμένες” αμοιβές των ηθοποιών.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU