FOUSKA.EU

Close

Τραγωδία Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα»


Τραγωδία Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Το απόγευμα της Παρασκευής (10/6) ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Live News» σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια που "καίνε" την 34χρονη.

Οι δηλώσεις του Όθων Παπαδόπουλου για την τραγωδία στην Πάτρα

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως: «Μελετώντας τη δικογραφία καταλήγω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα. Σίγουρα δεν είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον πλανήτη. Δεν υπάρχει στοιχείο που να συνδέει την εντολέα μου με την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, την ουσία που προκάλεσε τον θάνατο του μικρού παιδιού.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία στη δικογραφία που προκαλούν κενά και αμφιβολίες σχετικά με την ενοχή της κατηγορούμενης.

Σε μία τόσο σοβαρή κατηγορία σαν και αυτή δεν μας αρκεί το γεγονός ότι η μητέρα ρώτησε εάν έχει κάμερες ή εάν η αντίδρασή της στο καρδιακό επεισόδια του παιδιού δεν ήταν τόσο έντονη όσο θα περίμεναν. Χρειαζόμαστε κάτι που να τη συνδέει με την πράξη, κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει».

«Nα βγάλετε μία δήλωση...» - ''Κόλαφος'' η Φαίη Σκόρδα κατά του δικηγόρου της Πισπιρίγκου

Την Τρίτη 7/6, η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της ξέσπασε απευθυνόμενη στον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο.

Είναι γεγονός πως η υπόθεση της Πάτρας δε φαίνεται να ολοκληρώνεται σύντομα. Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως, τα οποία συνεχώς η οικογένεια διαψεύδει παρά το γεγονός πως υπάρχουν μαρτυρίες που την καίνε. Οι αναρτήσεις της Ρούλας στα social media από την περιόδο θανάτου των κοριτσιών είναι εκείνες που κεντρίζουν όλο και πιο πολύ το ενδιαφέρον όλου του πανελληνίου, που είναι συγκλονισμένο από τότε που ξεκίνησε η ιστορία.

«Πραγματικά ανθρώπινα από το να ασχολείστε με αυτά θα είχε μεγαλύτερη ουσία και θα ήταν πάρα πολύ σεβαστό και αναμενόμενο από τον κόσμο και όλους, να βγάλετε μια δήλωση, να σας πω εγώ αφού πιστεύετε την αθωότητα που θα λέει τα εξής:

“Είμαι αθώα, το μόνο που θέλω και δεν με νοιάζει για εμένα τίποτα, είναι αν έχει πειράξει κάποιος τα παιδιά μου, να βρεθεί”.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που δεν έγινε κάποια τέτοια δήλωση, ούτε εσείς ανθρώπινα αισθανθήκατε ότι πρέπει να κάνετε μια τέτοιου είδους κουβέντα με την πελάτισσα σας, αυτό θα έπρεπε να είναι το κύριο μέλημά σας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU