FOUSKA.EU

Close

Survivor trailer 12/06: «Σπύρος και Άρης από σήμερα...» - Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την μεγάλη ανατροπή!


Survivor trailer 12/06: «Σπύρος και Άρης από σήμερα...» - Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την μεγάλη ανατροπή!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Survivor spoiler: Μπορεί ο ΣΚΑΙ να μην έχει δώσει το trailer για το επεισόδιο της Κυριακής (12/06) αλλά ένα trailer που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναφέρεται σε ριζικές αλλαγές από το επόμενο επεισόδιο!

Σύμφωνα με το βιντεάκι αυτό αναμένεται να υπάρξει νέα αλλαγή των ομάδων και να δούμε τον Άρη και τον Σπύρο να είναι ξανά συμπαίκτες, ενώ ενδιαφέρον θα έχει συνύπαρξη της Ασημίνας με την Μαίη, δύο κορίτσια που έχουν έρθει σε αρκετές εντάσεις! Μια εξέλιξη που θα φέρει μόνη της την Σταυρούλα.

Όπως φαίνεται το Survivor 5 δύσκολα θα γίνει ατομικό, καθώς απομένουν περίπου 3 εβδομάδες, οπότε δεν θα μας κάνει εντύπωση καμία αλλαγή των ομάδων!

Δείτε αυτό το trailer που αναφέρεται σε εξελίξεις για το επεισόδιο της Κυριακής παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU