FOUSKA.EU

Close

Εξωφρενών στον αέρα του ΑΝΤ1 η Ντόρα Μακρυγιάννη - «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή»


Εξωφρενών στον αέρα του ΑΝΤ1 η Ντόρα Μακρυγιάννη - «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/9) η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Το ξέσπασμα της Ντόρας Μακρυγιάννη στο Πρωινό

«Εξοργίστηκα, δεν εκνευρίστηκα απλά. Εντάξει, ξεκινάει ένας και το κάνει. Δεν ασχολήθηκα έτσι και αλλιώς με το συγκεκριμένο. Με ενόχλησε ότι αυτό διέρρευσε σαν είδηση και την πήραν πάρα πολλά sites. Βγαίνει μια τέτοια είδηση με τον τίτλο «Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού». Γιατί το αναπαράγεις με αυτόν ακριβώς τον τρόπο;

Οι δικοί μου άνθρωποι ευτυχώς βλέπουν τον Ήλιο και είχαν καταλάβει ότι η φωτογραφία είναι από εκεί. Θα μπορούσαν όμως να μην. Το να προσπαθείς να καρπωθείς κλικ και δημοσιότητα στο site από ένα όνομα και από ένα θέμα, το οποίο είναι τόσο ευαίσθητο τις τελευταίες μέρες… Κάποια πράγματα νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν.

Δεν με ενοχλεί μόνο αυτό. Ακόμα δηλαδή, εν έτει 2021, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό»!«Το γεγονός ότι συμβαίνει το παπαρατσικό, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Είναι κάτι το οποίο εμένα μπορεί να με φέρει ακόμα σε πιο ακραία θέση και να κινηθώ νομικά. Το γεγονός ότι εισβάλλεις σε μια προσωπική στιγμή χωρίς τη θέληση του ανθρώπου που φωτογραφίζεις, με pixels το οποίο έχει φτάσει x100, στην ουσία είναι βιασμός. Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα να θέλω εγώ να σου πω ναι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το περιστατικό βίας που έζησε όταν ήταν 17 ετών

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό βίας που είχε υποστεί.

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά Ήλιος, αναφέρθηκε σε μια δυσάρεστη περιπέτεια που είχε σε μικρότερη ηλικία, που την οδήγησε μέχρι και στο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Ήμουν 17 χρόνων. Ευτυχώς δεν μου έχει αφήσει αγκάθι. Όταν το αποκάλυψα δεν το έκανε επειδή το ένιωσα αγκάθι και ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Το έκανα για να το δουν και άλλες γυναίκες και να καταλάβουν ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν και αν τα καταφέρεις να πας παρακάτω.

Δούλεψα πολύ με εμένα. Είχα τα πάνω και τα κάτω μου. Είπα ότι δεν μπορεί ένα συμβάν να στιγματίσει όλη μου τη ζωή από εδώ και πέρα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με ταλαιπώρησε, αλλά δεν το έβαλα κάτω.

Δεν μου έχουν βάλει τη ταμπέλα της “ωραίας”».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU