FOUSKA.EU

Close

Θρίλερ στην Πάτρα – Τι απαντά η Πισπιρίγκου για το σημείωμα της Τζωρτζίνας που την έλεγε “κακιά μαμά”


Θρίλερ στην Πάτρα – Τι απαντά η Πισπιρίγκου για το σημείωμα της Τζωρτζίνας που την έλεγε “κακιά μαμά”

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Για το πλιάτσικο στο οίκημα της σπιτονοικοκυράς από τους δικηγόρους των συγγενών της, αλλά και για το σημείωμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στην σχολική τσάντα της, στο οποίο αναφερόταν στην μητέρα της με τους χαρακτηρισμούς «κακιά» και «εγωίστρια» απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσω του δικηγόρου της.

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στο MEGA για το περιστατικό της εισόδου του δικηγόρου των συγγενών της 69χρονης

Για την τσάντα της Τζωρτζίνας

«Η οικογένεια έχει καταγγείλει το γεγονός της αφαίρεσης της σχολικής τσάντας της Τζωρτζίνας, είναι μία παλιά τσάντα που δεν σχετίζεται με την υπόθεση. Πριν βγει η δικαστική κρίση για το ζήτημα υπήρξε εισβολή στο σπίτι με την βοήθεια κλειδαρά, και γνωρίζω ότι έχει σπάσει και ένα τζάμι και έγινε έρευνα σε αντικείμενα που δεν ανήκουν στην 69χρονη, αλλά στην οικογένεια. Μετά από αυτό, άφησαν την πόρτα ανοιχτή και έφυγαν με αποτέλεσμα να μπουν άγνωστοι στο σπίτι. Όλα αυτά συνιστούν υπερβολές και έχει ενημερωθεί η ασφάλεια», ανέφερε αρχικά.

«Είναι τα διαμερίσματα στον 1ο και 2ο όροφο και όχι σε αυτό που έμενε το ζεύγος Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη. Δεν μπορεί να μπαίνει ο οποιοσδήποτε και να αφαιρεί κατά το δοκούν πράγματα από ένα σπίτι. Η αστυνομία έκανε ένα διαχωρισμό και πήρε πράγματα τα οποία να σχετίζονται με την υπόθεση που εξετάζεται, και τί είναι συνδεδεμένο χρονικά με την υπόθεση», πρόσθεσε.

Για το σημείωμα

Όσο αφορά στο σημείωμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως, «είναι προγενέστερο της υπόθεσης. Δεν είχε γίνει το χατήρι στο παιδάκι να μεταβεί στην εξοχική κατοικία και γι αυτόν τον λόγο έμεινε με το παράπονο το παιδί».

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU