FOUSKA.EU

Close

Ο Γιατρός που εξέτασε τον 43χρονο που πέθανε σε καρέκλα είχε στείλει στον τάφο και μια 19χρονη


Ο Γιατρός που εξέτασε τον 43χρονο που πέθανε σε καρέκλα είχε στείλει στον τάφο και μια 19χρονη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Σε περιστατικό παρόμοιο με εκείνο του 43χρονου φέρεται να εμπλέκεται ο γιατρός του Παπανικολάου που απεφάνθη ότι ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και λίγο αργότερα κατέληξε σε καρέκλα.

  • Όλα συνέβησαν το 2019 όταν και υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με εκείνη την περίπτωση να αφορά ένα 19χρονο κορίτσι από τα Άθυρα Πέλλας, που έφυγε από τη ζωή άδικα, αφού πρώτα είχε… εξεταστεί από τον ίδιο γιατρό, ο οποίος τότε εργαζόταν στο «Μαμάτσειο», στην Κοζάνη.

Δύο οικογένειες που θρηνούν τους συγγενείς τους δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός ότι μέσα σε διάστημα τριών ετών έχασαν δικούς τους ανθρώπους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, καταγγέλλοντας τον ίδιο γιατρό για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

  • Η Σοφία, μητέρα της 19χρονης ξεσπά και αναφέρει ότι «όταν έμαθα για τον 43χρονο ένιωσα ότι είναι η δεύτερη κηδεία του παιδιού μου. Μακάρι να δικαιωθεί και αυτή η οικογένεια».

Συγκεκριμένα, μια 19χρονη φοιτήτρια πήγε μαζί με τον φίλο της στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο πόδι -όπως ακριβώς και ο 43χρονος- και ανέφερε ότι έπαιρνε αντισυλληπτικά χάπια.

Ο εμπλεκόμενος γιατρός απεφάνθη και τότε πως η 19χρονη ήταν μια χαρά, επικαλούμενος μάλιστα και το νεαρό της ηλικίας της, ενώ την κάλεσε να επιστρέψει δέκα ημέρες αργότερα που θα ήταν διαθέσιμο το μηχάνημα για ακτινολογικές εξετάσεις.

Της χορήγησε μάλιστα δύο ενέσεις -αφού της έδωσε αγωγή για το σπίτι-, οι οποίες αργότερα όπως αποδείχθηκε από την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη ήταν και το μοιραίο λάθος. «Πήγε το παιδί μου σε αυτόν τον γιατρό και εκείνος την εξέτασε τυπικά, της χορήγησε δύο ενέσεις που δεν έπρεπε καν να το κάνει γιατί επέτειναν τους πόνους. Έπρεπε να χορηγήσει ενέσεις για θρόμβωση και αυτός όπως είδαμε στη νεκροψία χρησιμοποίησε άλλου είδους. Μέχρι και η ιατροδικαστής είπε ότι αυτές που χρησιμοποίησε επιδείνωσαν την υγεία της» ανέφερε η μητέρα της 19χρονης στο ThessToday.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU