FOUSKA.EU

Close

Χωρισμός "βόμβα" στη Γη της Ελιάς


Χωρισμός "βόμβα" στη Γη της Ελιάς

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Συγκλονίζει η συνέχεια της αγαπημένης prime time σειράς του Mega "Η Γη της Ελιάς" με τις εξελίξεις να κόβουν την ανάσα. Ως γνωστόν, οι ημέρες προβολής της σειράς έχουν αλλάξει με τα νέα επεισόδια να φέρνουν συνεχείς ανατροπές, όπως ένα χωρισμό "βόμβα".

Εύα και Στάθης χωρίζουν!

Η Εύα και ο Στάθης, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο, γοητεύτηκαν ο ένας από την παρουσία του άλλου και σταδιακά κατέληξαν να γίνουν ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα.

Κι ενώ η γυναίκα συνεχίζει να στριμώχνει τον Στάθη για τη στάση που κρατάει απέναντί της, εκείνος της ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε περαιτέρω δεσμεύσεις. Ειδικά με όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά του.

Η Εύα συνειδητοποιεί και αποδέχεται πλέον ότι ο Στάθης δεν πρόκειται να νιώσει ποτέ έτοιμος για να επενδύσει συναισθηματικά στη σχέση τους και παίρνει μία σημαντική απόφαση γι’ αυτήν. Του ανακοινώνει ότι το καλύτερο και για τους δύο είναι να χωρίσουν.

Αυτή η εξέλιξη δεν αρέσει καθόλου στον Στάθη, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις, καθώς επίσης να το σκεφτεί ξανά. Ακόμη, την κατηγορεί έμμεσα ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνει να μη σέβεται τα όρια που έχει θέσει από την αρχή. Αλλά μάταια. Την επόμενη μέρα, λοιπόν, η Εύα σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει για λίγο καιρό από τη Μάνη, παίρνοντας τον χρόνο της, για να επαναξιολογήσει τις προτεραιότητές της αλλά και τι θέλει να κάνει από εδώ και πέρα στη ζωή της...

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (26/5)

Τα ευχάριστα νέα για την εξέλιξη της υγείας του μωρού ανακουφίζουν τον Φίλιππο και τη Βασιλική, οι οποίοι επιτέλους ατενίζουν πάλι το μέλλον με αισιοδοξία. Η Χάιδω τούς προτείνει να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες προκειμένου να ξεκουραστούν. Η Βασιλική αποφασίζει να πάνε στη Σύμη για να εκπληρώσει το τάμα που έχει στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, και μετά να μείνουν στη Ρόδο.

Ο Ισίδωρος ανακαλύπτει πως η Φανή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα κι αρχίζει να απολαμβάνει την παρέα της. Μια τυχαία συνάντηση με τη μικρή Αγγελική τον γεμίζει συγκίνηση κι έτσι παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα για να τη γνωρίσει καλύτερα. Η Εύα συστήνει τον αδελφό της, τον Αρη, στην κοριτσοπαρέα κι εκείνος δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένος από την Ευτυχία. Η Αθηνά φτάνει στο Σούνιο κι ανακαλύπτει το ξεχασμένο μπουφάν της Αντιγόνης, βάζοντας έτσι τη Μαρία σε περιπέτειες.

Η Εύα νιώθει πως ο Στάθης δεν την υπολογίζει όσο εκείνη και είναι διστακτική ως προς την μόνιμη μετακόμιση στη Μάνη. Παράλληλα, ο Στάθης πιέζει τον Στέφανο να φύγει για την Ισπανία και να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Ο Κουράκος εντείνει την παρακολούθηση του Ανέστη, ψάχνοντας με κάθε τρόπο στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στον άνθρωπο που τον πυροβόλησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU