FOUSKA.EU

Close

Eurovision 2022: Χαμός με τη συμμετοχή της Ελλάδας – Άλλαξε θέση στα προγνωστικά λίγο πριν τον τελικό



Μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικός της Eurovision του 2022 στο Τορινο, όπου η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη το Die Together θα εμφανιστεί στην 17η θέση όπως έγινε γνωστό προ λίγων ημερών. Στο …

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Loading...

Μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικός της Eurovision του 2022 στο Τορινο, όπου η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη το Die Together θα εμφανιστεί στην 17η θέση όπως έγινε γνωστό προ λίγων ημερών. Στο Χαμογέλα και Πάλι το πρωί του Σαββάτου 14/5 , η εκπομπή έφερε ένα νέο ρεπορτάζ σχετικά με τα νέα προγνωστικά, για τα οποία δεν ενδιαφέρεται η τραγουδίστρια, που όπως φαίνεται έχουν “αλλάξει” θέση στην Ελλάδα.

Η Αμάντα Γεωργιάδη συνεχίζει και είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα

Η ελληνική συμμετοχή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, και μάλιστα στην τελευταία της πρόβα, το βράδυ της Παρασκευής 13/5 αποκόμισε θετικά σχόλια. Ωστόσο, τα προγνωστικά στα στοιχήματα άλλαξαν το πρωί του Σαββάτου, όπως είπε ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος στην εκπομπή και η Αμάντα Γεωργιάδη “έπεσε” μία θέση και από την 7η πήγε στην 8η θέση με απόδοση 50.

Έτοιμοι για γίνουν γονείς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος! Η αποκάλυψη κοντινού τους προσώπου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Έτοιμοι για γίνουν γονείς Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος! Η αποκάλυψη κοντινού τους προσώπου


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Loading...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU