FOUSKA.EU

Close

Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης: Ο γιος των Πάριου – Αλιμπέρτη, έγινε 27 και είναι φτυστός ο πατέρας του



Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης: Ο γιος των Πάριου – Αλιμπέρτη, έγινε 27 και είναι φτυστός ο πατέρας του

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Loading...


Μια ξεχωριστή συναυλία στο Άλσος έδωσε ο μεγάλος ερμηνευτής Γιάννης Πάριος. Παρών στη βραδιά ήταν ο γιος του Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης.


Χθες το βράδυ, ο μεγάλος «τροβαδούρος του έρωτα» Γιάννης Πάριος έδωσε για άλλη μία φορά μια ξεχωριστή συναυλία στο Άλσος. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που βρέθηκε να δει τον μεγάλο καλλιτέχνη ήταν και ο γιος του Μιχαήλ – Άγγελος.

Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης είναι 27 χρονών και ασχολείται με τη φωτογραφία. Ο ίδιος, όπως και ο αδερφός του, γνωστός με το όνομα «Good Job Nicky» διατηρούν χαμηλούς τόνους και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και τις συνεντεύξεις.


Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε χθες τον Μιχαήλ- Άγγελο σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο και αντιλαμβανόμαστε πόσο εμφανής είναι η ομοιότητα με τον πατέρα του.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Loading...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU