FOUSKA.EU

Close

Αυτός ήταν ο Σταύρος – Τον πυροβόλησε ο γείτονας στο κεφάλι για ένα πάρκινγκ


Αυτός ήταν ο Σταύρος – Τον πυροβόλησε ο γείτονας στο κεφάλι για ένα πάρκινγκ

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

  • Ο πατέρας του Σταύρου είχε λογομαχία με τον 58χρονο δράστη, για τον χώρο στάθμευσης. Σύμφωνα δε με μαρτυρίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο καβγάδιζαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Σε κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και στο σημείο έσπευσε και ο 29χρονος γιος του 52χρονου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή με ξύλα. Ακολούθως, ο 58χρονος γείτονας αποχώρησε, για να επιστρέψει σε λίγα λεπτά, έχοντας μαζί του ένα κυνηγετικό όπλο, με το οποίο άνοιξε πυρ, σκοτώνοντας τον 29χρονο και τραυματίζοντας τον πατέρα του.

Στο σημείο του φονικού κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 52χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται, σε καταστολή.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU