FOUSKA.EU

Close

Νοσηλεύτρια σε πτέρυγα Covid “ξεσκίζει” τον Ρέμο – “Άμυαλε. Δεν θα ζήσω ξανά την βρεφική ηλικία των παιδιών μου”


Νοσηλεύτρια σε πτέρυγα Covid “ξεσκίζει” τον Ρέμο – “Άμυαλε. Δεν θα ζήσω ξανά την βρεφική ηλικία των παιδιών μου”

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Είναι στην πρώτη γραμμή εδώ και δυο χρόνια. Μάχεται καθημερινά σε πτέρυγα Covid για να σώσει ζωές. Και όταν δεν τα καταφέρνει ξεσπά σε κλάμματα, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι και δει τα παιδιά της.

  • Όταν προλαβαίνει… μιας και όπως λέει η ίδια, εξαιτίας του κορονοϊού έχει χάσει την βρεφική ηλικία τους. Η Βούλη είναι νοσηλεύτρια. Και ξεσπά με ένα γράμμα στον ιστότοπό μας.

Ένα γράμμα που ήρθε σε εμάς μετά τις δηλώσεις του Ρέμου για τις αναγκαστικές διακοπές στη Σαντορίνη αλλά και τη Μύκονο, όπως και τους χαρακτηρισμούς του απέναντι σε δημοσιογράφους που “τόλμησαν” να αναδημοσιεύσουν ελεύθερα τις απόψεις του κόσμου. Δεν θα σχολιάσω ούτε μια λέξη της… το αφήνω σε εσάς.

“Τον Οκτώβριο που γινόταν Μπέργκαμο στα νοσοκομεία αυτοί μιλούσαν εκ του ασφαλούς στα σπίτια τους… Όλοι οι νοσηλευτές και οι γιατροί ήταν και είναι ντυμένοι αστροναύτες σε συνθήκες Ουγκάντας!! Οκτώ ώρες δίχως διάλειμμα νερό και τουαλέτα… Αυτοί τρώνε τα έτοιμα κ το μόνο που τους νοιάζει είναι να βγάλουν τα εκατομμύρια σε μια βραδιά…
Καλά κάνουν…ας μην Προκαλούν όμως!!!!! Έχω να δω θάλασσα τέσσερα χρόνια κ τα μικρά παιδιά μας είναι στον αυτόματο. Δεν θα ξαναζήσω την βρεφική τους ηλικία…τα χρόνια πίσω δεν γυρνούν…

Ναι σπούδασα νοσηλεύτρια γιατί θέλω να βοηθήσω τον κόσμο αλλά άμυαλε Ρέμο μην μου μοστράρεις το 5αστερο που για να πάω εγώ πρέπει να δουλέψω τουλάχιστον 1 χρόνο για να διανυκτερεύσω εκεί δυο νύχτες!!!! Αλίμονο στην νεολαία που τους έχει για πρότυπα…
Πού είναι οι επιστήμονες που διαβάζουν μέρα και νύχτα για να έχουμε υγεία εμείς οι υπόλοιποι; Ταπεινοφροσύνη και πίστη στο Θεό…. όλα χάθηκαν.

Ο Θεός μας στέλνει δοκιμασίες αλλά εμείς δυστυχώς δεν έχουμε πάρει ακόμα το μήνυμα…. Ξυπνάτε!!!Τίποτα δεν θα πάρουμε μαζί μας. Αποστολή μας είναι να αφήσουμε πίσω μας απογόνους με σεβασμό στον συνάνθρωπο ταπεινοφροσύνη και καλλιέργεια… Δεν ξέρω αν συμφωνείτε Κύριε Γουμενίδη αλλά είμαι τόσο αγανακτισμένη… Τον προκαλώ τον κύριο Ρέμο ν΄ αφήσει τις “αναγκαστικές” διακοπές του και την ηλιοθεραπεία και να έρθει να βάλει την covido-στολη για 10 λεπτά!! Καλό θα του κάνει…θα χάσει και λίπος δωρεάν!!Να μην ξοδεύετε ο καημένος….Το χρειάζεται άλλωστε!!!”

Η επιστολή τα λέει όλα. Είναι τα λόγια μιας απλής γυναίκας μετά τα όσα είδε και άκουσε απο το στόμα του αοιδού τόσο απο τη Σαντορίνη αλλά λίγες ημέρες μετά για το γνωστό στέκι στη Μύκονο. Ο Αντώνης εξέφρασε τη θλίψη του για την άδεια παραλία όπου παλιότερα έδινε συναυλίες.

Γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά του φεγγαριού και οφείλουμε να την αναδεικνύουμε. Η πλευρά της Βούλης… απο την πρώτη γραμμή του πολέμου!

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU