FOUSKA.EU

Close

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δήλωνε δημόσια ότι έχει εpωτική σχέση με 16χρονη! Φωτογραφία ντοκουμέντο


Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δήλωνε δημόσια ότι έχει εpωτική σχέση με 16χρονη! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μπορεί αρκετοί να το λένε από την πρώτη στιγμή η αλήθεια είναι όμως πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με την Καρολάιν από τότε που η κοπέλα ήταν ανήλικη!

Αυτό λίγο πολύ είναι γνωστό! Μάλιστα ο έpωτας αυτός μετά από μερικά χρόνια κατέληξε και σε έναν παραμυθένιο γάμο στην Πορτογαλία. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως οι Αρχές δεν εστίασαν στο γεγονός πως πέρα από δολοφόνος, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν και παιδεραστής αφού είχε αποκαλύψει δημόσια ότι είχε σχέση με την Καρολάιν!

Μάλιστα υπάρχει και φωτογραφία ντοκουμέντο! Ο πιλότος και δολοφόνος της μητέρας του παιδιού του στις 15 Ιουλίου του 2017, δηλαδή όταν η Καρολάιν ήταν 16 χρονών και αυτός 28, είχε ανακοινώσει δημόσια στο Facebook ότι είναι σε σχέση!

Αλήθεια πως θα σας φαινόταν αν τώρα ένας 28χρονος δήλωνε δημόσια πως είναι σε δεσμό με μια 16χρονη μαθήτρια;

Δείτε την φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Παιδεραστής ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Έγκλημα στο Γλυκά Νερά: Η απόλυτη ανατροπή με την υπογραφή της μητέρας της Κάρολαϊν!

Με μία πρωτοφανή κίνηση που δείχνει μεγαλείο ψυχής αλλά το πραγματικό ενδιαφέρον για τον ψυχισμό της μικρής Λυδίας, αντέδρασε η μητέρα της Κάρολαϊν, μετά την ανακοίνωση της εισαγγελικής διάταξης για την επιμέλεια του ορφανού μωρού.

Βάσει της εισαγγελικής αυτής διάταξης, την επιμέλεια παίρνει η οικογένεια της 20χρονης, ενώ η οικογένεια του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 αποκλειστικά και μόνο στην Αλόννησο.

Μιλώντας, όμως, στο Mega ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 20χρονης, κος Χαρμάνης, μίλησε για την απόφασή τους να επιτρέψουν στους άλλους παππούδες της Λυδίας να τη βλέπουν περισσότερες ώρες:

«Αν οι γονείς του δράστη θέλουν να ασκήσουν το δικαίωμα, και περισσότερες ώρες αν το ζητήσουν θα το έχουν το παιδί. Οι γονείς της Κάρολαϊν πιστεύουν ότι ο ψυχισμός και η ισορροπία του παιδιού επιβάλλει να έχει όλους τους παππούδες αφού στερείται πατέρα και μητέρα».

Ο δικηγόρος μάλιστα συμπλήρωσε: «Δεν θεωρώ κατάλληλο ένα πατέρα που εναποθέτει το μωρό στο άψυχο σώμα της μητέρας του που μόλις έπνιξε. Tο παιδί θα ζήσει σε ένα ιδανικό περιβάλλον, τοπικό και οικογενειακό, στην Αλόννησο. Αυτό αποτέλεσε και τον μόνο γνώμονα της εισαγγελέας ανηλίκων που έγραψε στο σκεπτικό της διάταξής της ότι ο τόπος και το οικογενειακό περιβάλλον των γονέων της Καρολάιν είναι το ιδανικότερο και είναι προς το συμφέρον της μικρής Λυδίας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Τρόμος στις φυλακές για τον δολοφόνο από τα Γλυκά Νερά! Έμαθε αυτό που φοβόταν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γιατί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να είναι αγχωμένος στη φυλακή; Δείτε τον σε βίντεο της ΕΡΤ χωρίς φίλτρα.

Κι αυτό καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προστεθούν σημαντικά στοιχεία στην δικογραφία, στοιχεία που δεν περίμενε από την αστυνομία.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τον Κορυδαλλό, όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και το βίντεο έκανε αίσθηση.

Σε αυτό φαίνεται ο 33χρονος πιλότος να τηλεφωνεί από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών στους δικούς του και στον δικηγόρο του:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Δείτε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στη φυλακή χωρίς φίλτρα:

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα στοιχεία έχουν τρομοκρατήσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ φέρονται να βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες τόσο η κάρτα μνήμης από την κάμερα που πέταξε ο δολοφόνος στην τουαλέτα, όσο και ένας μικρός σκληρός δίσκος.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα USB στικάκι που πολύ πιθανόν να είναι το χαμένο usb της νεκρής Καρολάιν, στο οποίο έκρυβε όλα τα μυστικά της.

Αυτά αποτελούν ευρήματα από την άντληση των υδάτων από τον βόθρο του σπιτιού, τα οποία η αστυνομία κρατούσε μυστικά μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι στα χέρια τεχνικών που προσπαθούν να επαναφέρουν τα δεδομένα που κρύβουν. Δεδομένα που ενδεχομένως να δώσουν άλλες διαστάσεις στην δολοφονία της 20χρονης.

Σημειώνεται ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να δουλέψει στη φυλακή και τελικά θα αναλάβει το πόστο της τροφοδοσίας και αναμένεται να ξεκινήσει να εργάζεται από την επόμενη εβδομάδα.

«Ο δολοφόνος φοβόταν κάποια καταγγελία εις βάρος του. Η Καρολάιν ζούσε έναν κακοποιητικό εφιάλτη» ανέφερε, στο δελτίο του STAR, ο ψυχίατρος/αντιστράτηγος ε.α. Αντώνης Κασιμάτης, ενώ έκανε λόγο για νάρκισσο και κακοποιητή:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ευτυχισμένος που η κόρη του θα ζήσει σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον!

Στην οικογένεια της Καρολάιν πήγε η προσωρινή αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Την πρώτη αντίδραση του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, σχετικά με την ανάληψη της προσωρινής επιμέλειας από την οικογένεια της Κάρολαϊν, μετέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξαναδρος Παπαϊωαννίδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» σημείωσε ότι «αυτό που έλεγε και συνεχίζει να λέει ο εντολέας μου είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το ανήλικο τέκνο του» προσθέτοντας ότι η πρώτη και τελευταία σκέψη είναι για το παιδί και η εξασφάλιση του.

Σχολιάζοντας το γεγονός της αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τον ίδιο, ο συνήγορος του 33χρονου, επισήμανε ότι είναι προσωρινή, «αλλά σε 30 μέρες από τώρα θα εκδικαστεί η υπόθεση προκειμένου να δούμε το σκεπτικό και αν θα του αφαιρεθεί οριστικά ή όχι».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ευτυχισμένος που η κόρη του θα ζήσει σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον!

«Η εισαγγελέας στην απόφαση της αναφέρει ζητήματα που σχετίζονται με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί και για τα οποία έχει απολογηθεί ο εντολέας μου. Η κρίση και η απόφαση για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα θα κριθούν σε πολύ μεταγενέστερο στάδιο. Στη δίκη το ζήτημα το οποίο θα εξεταστεί είναι η ανάλυση του πραγματικού περιστατικού προ της τελέσεως του αδικήματος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο συζυγοκτόνος,ο κ. Παπαϊωαννίδης τόνισε ότι είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος και μεταμελημένος για την πράξη του, ενώ σχετικά με τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει παρουσιάζοντάς τον ψυχρό και κυνικό, είπε ότι ο ίδιος έχει διαφορετική εικόνα και ότι ο εντολέας του δεν έχει δείξει να τον απασχολεί η εικόνα που βγάζει προς τα έξω. «Αυτό που τον νοιάζει πραγματικά είναι το παιδί», επανέλαβε.

Σε ό,τι αφορά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εργάζεται μέσα στις φυλακές, ο δικηγόρος του ανέφερε ότι κάθε κρατούμενος πάντα του τίθεται η επιλογή να εργαστεί σε ένα σωφρονιστικό κατάστημα. Τόνισε δε ότι για κάθε κρατούμενο που εργάζεται υπάρχει ένας ευεργετικός υπολογισμός στην ποινή, όχι όμως για τις ποινές που επισείουν ισόβια κάθειρξη.

Γλυκά Νερά - Νέα στοιχεία: Οι διάλογοι του συζυγοκτόνου με την ψυχολόγο που τον «πρόδωσαν»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση του συζυγοκτόνου από τα Γλυκά Νερά. Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία, ο 33χρονος επισκέφθηκε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας επιχειρώντας να εκμαιεύσει από εκείνη τα όσα της είχε πει η Καρολάιν, στοιχεία δηλαδή που ενδεχομένως θα πρόδιδαν την ενοχή του.

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσίασε αποκλειστικά τους διαλόγους του συζυγοκτόνου με την σύμβουλο ψυχικής υγείας μετά τη στυγερή δολοφονία.

Συγκεκριμένα στις 28 Μαΐου, 17 μέρες μετά το έγκλημα, ο συζυγοκτόνος επισκέφθηκε τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, με πρόθεση να εκμαιεύσει πληροφορίες από την κατάθεσή της στην αστυνομία αλλά και από τις συνεδρίες που είχε μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 με την 20χρονη.

Οι συνεδρίες

Ο 33χρονος ρωτούσε επίμονα την σύμβουλο για το αν θυμόταν για τους καυγάδες τους, για τους οποίους μιλούσε η Καρολάιν, ενώ εκείνη απαντούσε σχεδόν διπλωματικά: «Λέγαμε πάρα πολλά. Oλα τα ζευγάρια καυγαδίζουν, αυτά είναι ανούσια».

Ο δολοφόνος «προδόθηκε» από πολλές κινήσεις του στις λίγες συνεδρίες του με την σύμβουλο ψυχικής υγείας.

Η επαγγελματίας είχε υποψιαστεί την ενοχή του, καθώς ο 33χρονος προσπαθούσε να κλάψει , δεν την κοίταζε στα μάτια και σήκωνε το βλέμμα του πάρα μόνο όταν εκείνη κοιτούσε τις σημειώσεις της.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν έλεγε ότι προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος του, ενώ η ειδικός είχε προσeξει μέχρι και την κόρη των ματιών του, που πρόδιδε την ψυχρότητά του.

Στην τελευταία τους συνεδρία, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε βεβαιωθεί για την ενοχή του δράστη και ενημέρωσε τη δικηγόρο της, η οποία με τη σειρά της ήρθε σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές.

Οι κινήσεις που πρόδωσαν τον πιλότο

Ανησυχούσε γιατί ήξερε πολλά

Ο 33χρονος πιλότος μετά το έγκλημα έπαιρνε τηλέφωνο την σύμβουλο ψυχικής υγείας ανά τακτά διαστήματα καθώς φαίνεται πως την φοβόταν, γιατί ήξερε ότι γνωρίζει πολλά.

Όπως μετέδωσε το Star ήταν ιδιαίτερα χειριστικός απέναντί της. Όταν άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες περί ενοχής του για τη δολοφονία της Καρολάιν, η σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε δεχθεί πολλές προτάσεις για συνεντεύξεις στα ΜΜΕ. Η ίδια όταν του τηλεφώνησε για να ζητήσει τη συγκατάθεσή του για να μιλήσει δημόσια, πήρε την εξής απάντηση: «Από εσάς κρέμομαι. Να πείτε ότι ήμασταν αγαπημένοι, ότι ήμασταν καλά».

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας αποκαλύπτει στο Star ότι μετά την Πρωτοχρονιά η Καρολάιν ήταν πολύ ταραγμένη και είχε μια έντονη ανησυχία και έναν φόβο.

Γλυκά Νερά: Η πολυσέλιδη εισαγγελική διάταξη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Γι' αυτό θα κάνει πάρα πολλά χρόνια να αποφυλακιστεί!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ούτε μία ελπίδα δεν άφησε στον 33χρονο καθ' ομολογία δράστη η εισαγγελέας, όσον αφορά την προσωρινή επιμέλεια της κόρης του. Η εισήγησή της είναι κόλαφος για τον πιλότο, ο οποίος σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν.

Με την εισαγγελική διάταξη αφαιρείται η γονική μέριμνα της Λυδίας από τον πατέρα της ο οποίος χαρακτηρίζεται «άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών» ενώ σημειώνεται πως η εγκληματική του συμπεριφορά δύνανται οπωσδήποτε να επηρεάσει την ψυχική και ηθική διάπλαση του παιδιού του. Η εισαγγελέας αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο κατηγορούμενος έχει ήδη έχει θυματοποιήσει το παιδί του τονίζοντας πως "χρησιμοποίησε" την κόρη του για να στήσει το σκηνικό μετά την δολοφονία σε μια προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη.

Η εισαγγελέα υπογραμμίζει πως ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα του «επέδειξε αναλγησία, ψυχραιμία και απάθεια και ανέπτυξε άμεσα και οργανωμένα μεθοδική δράση συγκάλυψης του εγκλήματος του» και προσθέτει πως δεν δίστασε να σκοτώσει το σκύλο της Καρολάιν αλλά και να μεταχειριστεί «ακόμη και το ανήλικο (11 μηνών περίπου τότε) τέκνο του, το οποίο τοποθέτησε επάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ως μέρος της σκηνοθεσίας τόπου θανατηφόρας ληστείας, καθιστώντας και αυτό ωσαύτως θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας...»

Γλυκά Νερά: Η πολυσέλιδη εισαγγελική διάταξη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυσέλιδη εισαγγελική διάταξη σημειώνεται σχετικά με τον προφυλακισμένο πιλότο ότι:

  1. έχει ήδη στερηθεί την ελευθερία του ως προσωρινά κρατούμενος και άρα αδυνατεί αντικειμενικώς να επιμεληθεί της ανήλικης κόρης του
  2. φέρεται σε επίπεδο σοβαρών ενδείξεων ενοχής να έχει εγκληματική διαγωγή καθώς από το μέχρι τώρα συλλεγέν στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας αποδεικτικό υλικό, υπάρχουν τουλάχιστον σοβαρές ενδείξεις ενοχής για τα προαναφερθέντα ποινικά αδικήματα για τα οποία του ασκήθηκε ποινική δίωξη,
  3. ειδικά φέρεται σε επίπεδο σοβαρών ενδείξεων ενοχής να έχει διαπράξει το εκ του ά, 299 παρ.1 Π.Κ. έγκλημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως στρεφόμενο σε βάρος μέλους της οικογένειας του και ενώπιον άλλου μέλους της οικογένειας του και δη ανηλίκου (άρθρο 1 παρ.1,3 Ν. 3500/2006). Σημειώνεται εξάλλου ότι σύμφωνα με το άρθρο 1532 εδ. β' περ. στ' του ά. 1532 όπως αυτό τροποποιήθηκε με το ά. 14 Ν. 4800/2021 -έναρξη ισχύος σύμφωνα με το άρθρο 30 του ίδιου Νόμου από 16-9-2021- η καταδίκη του γονέα, με οριστική δικαστική απόφαση, για ενδοοικογενειακή βία συνιστά κακή άσκηση της γονικής μέριμνας,
  4. πέραν της σκληρότητας της ίδιας της πράξης που του αποδίδεται (ανθρωποκτονία σε βάρος της νεαρής συζύγου του καθ' ο χρόνο το θύμα δεν μπορούσε να αντισταθεί και προσφάτως μητέρας ενώπιον του ανηλίκου τέκνου του), ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ επέδειξε αναλγησία, ψυχραιμία και απάθεια και ανέπτυξε άμεσα και οργανωμένα μεθοδική δράση συγκάλυψης του εγκλήματος του, προκειμένου να αποφύγει την τιμωρία, επιχειρώντας να παραπλανήσει τις Αρχές, μη διστάζοντας να προβεί στην διάπραξη και άλλου κακουργήματος (φόνος ζώου συντροφιάς) αλλά και άλλων πλημμελημάτων στην συνέχεια (ψευδείς καταθέσεις στις Αρχές, κατάσταση άλλων υπόπτων κακουργήματος) αλλά και μεταχειριζόμενος ακόμη και το ανήλικο (11 μηνών περίπου τότε) τέκνο του, το οποίο τοποθέτησε επάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του, μέχρι την άφιξη της Αστυνομίας, ως μέρος της σκηνοθεσίας τόπου θανατηφόρας ληστείας, καθιστώντας και αυτό ωσαύτως θύμα εγκλήματος ενδοοικογενειακής βίας,
  5. η συγκρότηση του χαρακτήρα του η οποία -με βάση τα παραπάνω- υποδηλώνει άτομο παντελώς στερούμενο ηθικών αναστολών και η προαναφερθείσα εγκληματική συμπεριφορά του δύνανται οπωσδήποτε να επηρεάσουν την ψυχική και ηθική διάπλαση του τέκνου του, το οποίο όπως προελέχθη έχει ήδη θυματοποιήσει και
  6. επιχείρησε ενέργεια που αντιστρατεύεται το συμφέρον του τέκνου του και ειδικότερα κατέλυσε την σχέση μητέρας-κόρης, θανατώνοντας την μητέρα της ανήλικης και ματαιώνοντας ωσαύτως οριστικά την δυνατότητα εδραίωσης του τόσο σημαντικού για τη ζωή και την ανέλιξη αυτής συναισθηματικού δεσμού.

Η εισαγγελέας επικαλείται τις εκθέσεις των κοινωνικών λειτουργών , που είναι θετικές τόσο για την οικογένεια της Καρολάιν όσο και για αυτή του κατηγορούμενου πιλότου. Σύμφωνα με το σκεπτικό της εισαγγελικής λειτουργού σημαντικά πλεονεκτήματα παρουσιάζει η Αλόννησος ως τόπος διαβίωσης για την μικρή καθώς πέραν όλων των άλλων εξασφαλίζει και την αναγκαία απόσταση από τον τόπο όπου θα εξελιχθεί η δίκη που κατά τα διαφαινόμενα θα επακολουθήσει και από την λογικά επόμενη υπερδιέγερση συναισθημάτων στο συγγενικό περιβάλλον του πατέρα της .

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της επίμαχης διάταξης εντός 30 ημερών. Παράλληλα, η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι μετά το ειδεχθές έγκλημα από τον πιλότο, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης ταϊζει γάτες ενώ έχει σκοτώσει το ίδιο του το σκυλάκι! Φωτογραφίες-ντοκουμέντο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες εικόνες από την καθημερινότητα του καθ'ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, έφερε στη δημοσιότητα το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star. Παράλληλα, δείτε την πρώτη αντίδραση του 32χρονου για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η κάμερα του σταθμού, κατέγραψε τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, να περιφέρεται στον χώρο όπου προαυλίζεται με ένα μπουκάλι νερό, με το οποίο γεμίζει ένα πήλινο κεσεδάκι στο οποίο πίνουν γάτες των φυλακών για να δροσιστούν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις φυλακές Κορυδαλλού

Μία εικόνα βέβαια που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα αισθήματα ενός «φιλόζωου» καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να σκοτώσει το σκυλί που είχε με την Καρολάιν, στο πλαίσιο της «σκηνοθεσίας της δήθεν ληστείας» στο σπίτι του ζεύγους στα Γλυκά Νερά.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο δολοφόνος της 20χρονης μαζεύει κάποιο σεντόνι από την μπουγάδα που είχε απλώσει. Στο ίδιο σκοινί διακρίνονται και κάποια άλλα ρούχα.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ο συζυγοκτόνος περιφέρεται στον προαύλιο χώρο της έκτης πτέρυγας των φυλακών, φορώντας μία γκρι μπλούζα και μία βερμούδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν είχε σταματήσει να έχει σ@ξου@λ@κ@ς επαφές με τον Μπάμπη!» - Νέες αποκαλύψεις για την σχέση του ζευγαριου (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε η δικηγόρος Σταματία Μάρκου, που εκπροσωπεί τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία παρακολουθούσε την Κάρολαϊν Κράουτς και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αρκετό καιρό πριν ο δεύτερος οδηγηθεί στο αποτρόπαιο έγκλημά του.

Η κυρία Σταματία Μάρκου δήλωσε πως από την αρχή ήταν ξεκάθαρο πως το περιβάλλον στο οποίο ζούσε η 20χρονη ήταν προβληματικό. Παράλληλα, διαβάστε περισσότερα για το ρήγμα στη σχέση του ζευγαριού, τη προμελέτη και την «τιμωρία» στην Κάρολαϊν πίσω από το ανατριχιαστικό θέατρο.

«Η εντολέας μου έδωσε στις Αρχές μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση σχετικά με την προσωπικότητα του δράστη. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν έχουν διαρρεύσει.

Ήταν διάχυτος ο φόβος που αισθανόταν η Κάρολαϊν στις συνεδρίες της. Γι’ αυτό και απαιτούσε η εντολέας μου να κλείνει καλά η πόρτα, ώστε να μην ακούει κάτι ο σύζυγός της 20χρονης. Είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ τους, ούτε σeξουαλική, τους τελευταίους μήνες. Ήταν πολλά τα προβλήματα που υπήρχαν στο ζευγάρι», δήλωσε η δικηγόρος στην εκπομπή ενώ πρόσθεσε:

«Η Κάρολαϊν είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή στην εντολέα μου τους φόβους για τον σύζυγό της, ενώ έμμεσα η σύμβουλος εκβιάστηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Πήγε και τη βρήκε από κοντά. Είχε το θάρρος. Η εντολέας μου φρόντισε να μην είναι μόνη, ακριβώς επειδή τον φοβόταν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μεταξύ άλλων η δικηγόρος αναφέρθηκε και στη δυνατότητα που δίνεται στο να γίνουν διαδικασίες αφαίρεσης γονικής μέριμνας από τον καθ’ ομολογία δράστη, καθώς δεν αφήνει περιθώρια η εγκληματική του δράση.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.athensmagazine.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU