FOUSKA.EU

Close

Σάλος στην Σύρο – Γνωστός “φραγκάτος” ο ασθενής με το σφηνωμένο μπουκάλι αλάτι στον πρωκτό


Σάλος στην Σύρο – Γνωστός “φραγκάτος” ο ασθενής με το σφηνωμένο μπουκάλι αλάτι στον πρωκτό

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο ασθενής από τη Μήλο ηλικίας κοντά στα 45 αφηνόταν εδώ και χρόνια στα προσόντα νεαρών αντρών επί πληρωμή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για γνωστό εισοδηματία με ακίνητο και στην Μύκονο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταξίδευε στις Δυτικές Κυκλάδες για να ικανοποιεί τα “γούστα” του.

Ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε με το μπουκάλι αλάτι σφηνωμένο στον πρωκτό δεν ήταν βεβαίως ότι έπεσε απο την σκάλα και το μπουκάλι “κούμπωσε” μέσα του.

Όλο και πιο αληθοφανές είναι πλεόν το σενάριο πώς ο ασθενής μετά απο μια γεμάτη πάθος εpωτική βραδιά με τρείς νεαρούς δεν κατέβαλε τα χρήματα… με αποτέλεσμα οι δράστες να τον ξεφτιλίσουν βάζοντας το μπουκάλι γνωστής Ελληνικής εταιρείας αλατιού στον πρωκτό του. Το μεσαίο μέγεθος.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU