FOUSKA.EU

Close

Έναν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης, για μία στιγμή αυτοθυσίας, ο Μούσα Ουαγκέ


Ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, με δηλώσεις του, μίλησε για τον τραυματισμό του Μούσα Ουαγκέ στο «Κλ. Βικελίδης» και μεταξύ άλλων είπε πως θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης, μετά την σφοδρή σύγκρουση του Σενεγαλέζου με το δοκάρι.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Είναι σπάνιος ο τραυματισμός του, δεν το έχω ξαναζήσει στην καριέρα μου. Όπως προσγειώνεται το πόδι του στο έδαφος, λυγίζει εντελώς και χτυπάει στο δοκάρι. Διάφοροι μηχανισμοί έφεραν αυτόν το σοβαρό τραυματισμό του. Ήταν άσχημη η εικόνα του γονάτου από την αρχή που το είδαμε. Ήταν κάπως εκτός θέσης το γόνατο. Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα κάταγμα, αλλά μέσα στα αποδυτήρια που τον εξετάσαμε, όσο αυτό ήταν εφικτό, το μυαλό μας έρχεται σε έναν αναμενόμενο τραυματισμό είτε στον έσω πλάγιο, είτε στον χιαστό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOPIGADI.EU

Ο σπάνιος τραυματισμός του Μούσα Ουαγκέ, πέφτοντας με αυτοθυσία πάνω στο δοκάρι για να αποσοβήσει ένα γκολ, έχει διαλύσει το γόνατο του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι καθηλωμένος στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και ακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή.

Οι «ασπρόμαυροι» ήρθαν σε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα, όπου ανήκει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, και αποφασίστηκε να μεταβεί στην Ισπανία για να κάνει την επέμβαση, ωστόσο προς το παρόν υπάρχουν ιδιαιτερότητες, λόγω κορονοϊού, για το πότε και πως θα ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στη Βαρκελώνη.

Μιά αχτίδα αισιοδοξίας σε όλο αυτο το ομολογουμένως φρικιαστικό σκηνικό που έμελε να βάλει σε κίνδυνο την καριέρα του Μούσα Ουαγκέ, είναι πως το νεαρό της ηλικίας του Σενεγαλέζου μπακ, καθώς και το καθαρό ιατρικό του ιστορικό, είναι πολύ πιθανόν να βοηθήσουν την αποκατάσταση του και να μην δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.

Κάτι που ευχόμαστε κι εμείς στον παιχταρά!

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU