FOUSKA.EU

Close

Με κωλοδάχτυλα σε δημοσιογράφους παλεύει για τάσεις στο TikTok η Ουρανία Μιχαλολιάκου


Τα ψέματα και οι δικαιολογίες τελείωσαν, οι καμπάνες πέσανε, τα αιτήματα για αναστολή πήγαν στον κουβά και η ηγεσία της Χρυσής Αυγής (μαζί με κάμποσα στελέχη) οδηγείται στη μπουζού. Λίγο νωρίτερα, κάποιοι Χρυσαυγίτες παραδόθηκαν μόνοι τους, ενώ κάποιοι άλλοι συνελήφθησαν μέσα στο δικαστήριο:

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο ανθυποφύρερ Νίκος Μιχαλολιάκος κατέβηκε από το σπίτι του για να κάνει δηλώσεις και να συλληφθεί. Ανάμεσα στα διάφορα που είπε, ήταν κι ότι η ψυχή του είναι «στητή κι ολόρθη», το οποίο εμείς το αφήνουμε ασχολίαστο.

Από χρώμα πάντως, φαίνεται να έχει ατονήσει λίγο:

Αυτό που έκλεψε την παράσταση όμως ήταν η κόρη του, Ουρανία Μιχαλολιάκου. Η κόρη του ανθυποφύρερ και ενεργό στέλεχος της Χρυσής Αυγής άρχισε να βρίζει με όλο το λεξιλόγιο της Γαλλικής γλώσσας τους δημοσιογράφους, ενώ καταγγέλεται ότι η μητέρα της προσπάθησε να τους χτυπήσει με το αμάξι.

Εδώ ακούγεται να βρίζει άγρια τους ανθρώπους από τα ΜΜΕ:

Και να προτείνει ότι βασικά τα ΜΜΕ είναι εγκληματική οργάνωση:

Το highlight όμως είναι σαφώς το διπλό κωλοδάχτυλο έξω από τη ΓΑΔΑ:

Η Χρυσή Αυγή έχει φουντάρει, όμως με τέτοιο περιεχόμενο στο TikTok της η Ουρανία Μιχαλολιάκου ίσως κάνει η ίδια καριέρα.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU