FOUSKA.EU

Close

ΗΠΑ: Ψύχραιμο ζευγάρι δικηγόρων απειλεί BLM διαδήλωση με γκάνια και τα memes πέφτουν βροχή


Ακόμα προσπαθεί να ξεφύγει από το ηλεκτρονικό bullying ένα ζευγάρι δικηγόρων από το Σεντ Λούις των ΗΠΑ. Όμως στην περίπτωση του Μαρκ και της Πατρίτσια ΜακΚλόσκι, το δούλεμα που τρώνε είναι κάτι που προκάλεσαν τελείως μόνοι τους, όταν αποφάσισαν να βγουν έξω από σπίτι τους με γκάνια στα χέρια για να αντιμετωπίσουν μία διαδήλωση – η οποία μέχρι τότε αγνοούσε τελείως την ύπαρξή τους.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Όλα ξεκίνησαν όταν η δήμαρχος του Σεντ Λούις, Λίντα Κρούσον, αποφάσισε να διαβάσει δυνατά σε live μετάδοση τα ονόματα όσων έχουν στείλει επιστολή όπου ζητούν μεταρρύθμιση της αστυνομίας. Τα ονόματά τους δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα, όμως η κίνηση ήταν τελείως άστοχη (το βίντεο έχει ήδη κατέβει και η Κρούσον έχει απολογηθεί γι’ αυτό), με αποτέλεσμα 500 περίπου διαδηλωτές να κινηθούν προς το σπίτι της το βράδυ της Κυριακής για να ζητήσουν την παραίτησή της.

Το σπίτι της δημάρχου είναι όμως στην ίδια γειτονιά με το σπίτι των ΜακΚλόσκι, οι οποίοι πανικοβλήθηκαν ότι η διαδήλωση θα έρθει και θα τους πατήσει το γκαζόν ή κάτι τέτοιο. Σε ένα ρεσιτάλ ψυχραιμίας, βγήκαν έξω με ένα γκάνι ο καθένας για να προστατέψουν τα πόλο μπλουζάκια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ντουέτο κατάφερε όχι μόνο να απειλήσει τους διαδηλωτές (οι οποίοι απλά τους κοίταγαν και τους έβγαζαν βίντεο και φωτογραφίες) με το δάχτυλο στη σκανδάλη σε αρκετά σημεία. Κατάφεραν επίσης να στρέψουν κατά λάθος τα όπλα τους ο ένας στον άλλο, και μάλιστα περισσότερες από μία φορές:

Δείτε τα βίντεο:

Παρότι το ζευγάρι υποστήριξε αργότερα ότι είχε απέναντί του έναν «οργισμένο όχλο», δεν κατάφερε να γλιτώσει το δούλεμα που ήρθε μετά. Η εικόνα των δύο οπλισμένων μεσήλικων μπροστά στο φτωχικό τους σπίτι (το οποίο θυμίζει κάτι από το Sims), προκάλεσε ένα τσουνάμι από memes:

Gepostet von Memes For Better Tomorrow am Dienstag, 30. Juni 2020

Gepostet von Millions of Dead Posers am Montag, 29. Juni 2020

Gepostet von Gun People Who Hate Gun People am Montag, 29. Juni 2020

Gepostet von Things that are not aesthetic am Montag, 29. Juni 2020

Gucci gang. Seriously though get training.

Gepostet von Gun People Who Hate Gun People am Montag, 29. Juni 2020

Taxed shamelessly from Kenneth Conroy

Gepostet von Mike Warren am Montag, 29. Juni 2020

Αυτό κι αν πήγε καλά.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU