FOUSKA.EU

Close

Πρώην σύζυγος της Μενεγάκη την λέει «αγρότισσα», τρώει diss απ’το αγροτικό κόμμα ΑΚΚΕΛ


Ένα πραγματικό αξιοσημείωτο beef σημειώθηκε αυτές τις μέρες, το οποίο μάλιστα καταφέρνει να εμπλέκει ταυτόχρονα την Ελένη Μενεγάκη και την ελληνική αγροτιά. Το εκπληκτικό αυτό επίτευγμα πραγματοποίησε ο πρώην σύζυγος της εθνικής μας παρουσιάστριας, Γιάννης Λάτσιος, με μία δήλωσή του στο γνωστό κοινωνιολογικό journal που λέγεται «Ciao».

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η εν λόγω δήλωση έχει να κάνει με την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να σταματήσει (για ένα χρόνο) την τηλεόραση. Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Γιάννη Λάτσιο, με την αγανάκτησή του να εκφράζεται ως εξής:

«Σε άφησα βασίλισσα και σε κατάντησε αγρότισσα.»

Ένας τόσο περιφρονητικός για τους αγρότες παραλληλισμός δεν μπορεί όμως να μείνει αναπάντητος, αν είσαι το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ). Το ΑΚΚΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση ακόμη πιο οργισμένη από αυτή του Λάτσιου, τον οποίο και σφυροκοπά για την σύγκριση που τόλμησε να κάνει:

«Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει με οργή τις ρατσιστικές δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου, γνωστού προωθητή του lifestyle μέσα από τη δουλειά του σε μεγάλα καθεστωτικά κανάλια, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη όπου λίγο-πολύ την κατηγορεί … ότι κατάντησε αγρότισσα!

Ενημερωθήκαμε για δημοσίευμα στο οποίο ο Γιάννης Λάτσιος φέρεται να οργίστηκε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να σταματήσει την τηλεόραση για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και να της λέει ότι εκείνος την άφησε βασίλισσα και εκείνη κατάντησε αγρότισσα. Αντί να πάει ο ίδιος να κοιταχτεί σε κανέναν καθρέφτη.

Πόσο διαβρωμένος μπορεί να είναι ένας πράκτορας του lifestyle και πόσο φαντασμένος μπορεί να είναι για να θεωρεί ότι είναι κατάντια να είναι κάποιος αγρότης; Προφανώς ο Γιάννης Λάτσιος οφείλει να ζητήσει συγγνώμη από τους αγρότες για αυτή τη ρατσιστική δήλωση. Ας τα βλέπει αυτά ο ελληνικός λαός για να αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόσωπο όλων αυτών που αποκοίμιζαν τους Έλληνες με το lifestyle και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να φέρουν τους Έλληνες στην σημερινή κατάσταση να δυσκολεύονται να οργανωθούν και να δράσουν εναντίον της χούντας, που κυβερνά για τόσα χρόνια.»

Η αλήθεια είναι ότι μετά από όλο αυτό μας έπιασε η περιέργεια να μάθουμε περισσότερα πράγματα για το ΑΚΚΕΛ. Μάθαμε λοιπόν ότι ένας κ. Βάκης Τσιομπανίδης είναι ο σταθερός του αρχηγός κι ότι η κάλπη δεν είναι φτιαγμένη για να εξυπηρετήσει τα αγροτοκτηνοτροφικά συμφέροντα:

Μπαίνοντας βέβαια στο site του, μάθαμε μόνο αυτό:

Δεν ξέρουμε τι θα μας παρουσιάσει σε 19 μέρες και 20 ώρες το ΑΚΚΕΛ, αλλά εδώ θα είμαστε για να σας ενημερώσουμε.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU