FOUSKA.EU

Close

Έτσι η Τατιάνα «τελείωσε» την πολιτική καριέρα του Βαρουφάκη


Έτσι η Τατιάνα «τελείωσε» την πολιτική καριέρα του Βαρουφάκη

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε μέσω skype o Γιάνης Βαρουφάκης, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή δημοσίευμα που τον θέλει να ταξίδεψε στο εξοχικό του στην Αίγινα και να αρνήθηκε να σταματήσει στον έλεγχο του λιμενικού. «Μένω στην Αίγινα πολύ πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Βρίσκομαι εδώ πολύ πριν από την 21η Μαρτίου που ανακοινώθηκε η απαγόρευση. Είμαι ο μόνος πολιτικός που αρνήθηκε την 25η Μαρτίου να πάει στην κατάθεση στεφάνου γιατί θεωρώ ότι οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Έχω ζητήσει να κλείσει εντελώς η Βουλή και να λειτουργεί με τηλεδιάσκεψη».

«Την Πέμπτη έκανα χρήση της βουλευτικής μου ιδιότητας, όπως είχα υποχρέωση να κάνω, πήρα το πλοίο των 10 π.μ. πήγα στη Βουλή και γύρισα με το πλοίο των 16.30. Είναι ψέμα ότι δεν σταμάτησα στον έλεγχο. Κατέβασα το παράθυρο του συνοδηγού, του έδειξα τη βουλευτική μου ταυτότητα και του εξήγησα ότι είχα πάει στη Βουλή. Μου είπε ότι δεν κάνουν αυτά τα χαρτιά. Πήγα στον ψεκασμό, έκατσα αρκετή ώρα στην ουρά. Είναι ξεκάθαρο. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από την τοποθέτηση μου στην Ολομέλεια».

Ωστόσο, όταν η παρουσιάστρια τον ενημέρωσε ότι θα συμμετάσχει στη συζήτηση ο δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό, ο επικεφαλής του «Μέρα 25», αρνήθηκε να παραμείνει στον αέρα της εκπομπής και αποχώρησε.

  • Αυτή είναι η δήθεν αριστερή προσέγγιση της ζωής;
  • Αυτή δεν είναι αριστερή στάση ζωής. Αλλά μια ψεύτο ελίτ αντίδραση ενός ανθρώπου που παλιότερα έβγαινε ως αναλυτής-καθηγητής οικονομίας και έκανε τα πάντα να βλέπει το είδωλο του σε κάμερα.
  • Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά για τον Γιανη με ένα «ν». Και στην Γαλλία πήγε να το παίξει μάγκας και λίγο πριν τον πάρουν σηκωτό οι αστυνομικοί έκανε την κωλοτούμπα του.
  • Αυτή δεν είναι στάση πολιτικού που δεν δέχεται τον διάλογο. Δεν εισαι πολιτικός. Είσαι ρίψασπις.

Με λίγα λόγια με την στάση του αυτοκτόνησε πολιτικά. Διότι τώρα που ο κόσμος καίγεται ο Βαρουφάκης δεν μπορεί να μας πείσει ούτε για πλάκα οτι χτενίζεται. Διότι ούτε αυτό μπορεί να το κάνει.

Όλοι κάτω από τον νόμο… αλλιώς δεν υπάρχει κοινωνία, κράτος, ούτε η ψεύτο ελίτ σου Γιάνη.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU