FOUSKA.EU

Close

«Οι άντρες αν δεν τους κάτσεις δεν συνεχίζουν! Ε όχι ρε φίλε, δεν στο δίνω» (video)



Ποια γνωστή κυρία της σόουμπιζ έκανε αυτές τις δηλώσεις;«Χωρίς σχέση είμαι 3 χρόνια. Πλέον οι άντρες δεν επιμένουν. Δηλαδή, αν δεν τους κάτσεις, να στο πω έτσι ωμά, δεν συνεχίζουν. Ε όχι ρε φίλε, δεν …

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ποια γνωστή κυρία της σόουμπιζ έκανε αυτές τις δηλώσεις;

«Χωρίς σχέση είμαι 3 χρόνια. Πλέον οι άντρες δεν επιμένουν. Δηλαδή, αν δεν τους κάτσεις, να στο πω έτσι ωμά, δεν συνεχίζουν. Ε όχι ρε φίλε, δεν στο δίνω στην τελική! Και αν δεν κάτσω εγώ θα πάει στην άλλη, στην άλλη, στην άλλη… Δεν είναι οι γυναίκες πια δύσκολες. Εγώ είμαι δύσκολη, τέλος!

Με φλερτάρουν φουλ αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός άνθρωπος. Μου γράφουν και λίγο περίεργα σχόλια, μου στέλνουν γuμνές φωτογραφίες. Λέω θα τις προωθήσω αλλού. Block delete. Ο γάμος ήταν από τα πιο μεγάλα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Πολύ δύσκολα πήρα το διαζύγιο. Εγώ το πλήρωσα», δήλωσε η Πηγή Δεβετζή στο «Πρωινό».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.gossips.eu      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU