FOUSKA.EU

Close

Πέθανε η 16χρονη Βενετία Γιαννεριά: Ποια σπάνια ασθένεια την σκότωσε


Πέθανε η 16χρονη Βενετία Γιαννεριά: Ποια σπάνια ασθένεια την σκότωσε

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Βενετία Γιαννεριά: Από τι πέθανε ξαφνικά η 16χρονη μαθήτρια. Θρήνος για οικογένεια και συμμαθητές

Από ποια σπάνια ασθένεια πέθανε η 16χρονη Βενετία Γιαννεριά;

Η Βενετία Γιαννεριά ήταν ένα παιδί που είχε όνειρα για τη ζωή της, που όμως «κόπηκαν» πολύ νωρίς.

Στην αγκαλιά των Αγγέλων βρίσκεται πλέον ένα 16χρονο κορίτσι, η Βενετία Γιαννεριά, η οποία αν και το πάλεψε με θάρρος, σθένος και αισιοδοξία την σπάνια ασθένεια της, δεν κατόρθωσε να βγει νικήτρια.

Το γεγονός που βύθισε στο πένθος την Νέα Αρτάκη Ευβοίας και την οικογένεια της.

Τα μέλη της οποίας έμελλε να βιώσουν την πιο σκληρή δοκιμασία, της ξαφνικής ασθένειας της μεγαλύτερης κόρης τους.

Ήταν άοκνες προσπάθειες των γιατρών στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου «Ελπίδα» για να αντιμετωπίσουν την σπάνια πάθηση (Απλαστική Αναιμία) που προσέβαλε την Βενετία.

Υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στις 21 Μαίου και σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν μία από τις πιο επιτυχής ποτέ. Γύρισε σπίτι της στις 29 μέρες.

Αλλά δυστυχώς, που να φανταστεί ότι ο πονοκέφαλος που ένιωθε μόλις έξι μέρες μετά ήταν τα πρώτα σημάδια του Σύνδρομου του Ξενιστή, όταν το DNA του μοσχεύματος κάνει επίθεση στο άτομο που δέχεται το μόσχευμα.

Οι συνήθεις θεραπείες με κορτικοστεροιδή δεν την έπιαναν…και οι γιατροί έδωσαν την μάχη της ζωής τους να την σώσουν.

Άριστη μαθήτρια, ενώ κατάφερε και θα ήταν η σημαιοφόρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ευαίσθητη ψυχή, που όμως δεν λύγιζε ούτε στα δύσκολα. Είναι χαρακτηριστικό, πως κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο Νοσοκομείο «Ελπίδα» και παρά την εξαντλητική θεραπεία που έκανε, αυτή έβγαινε στους διαδρόμους και χόρευε…

Αυτή ήταν που έδινε περισσότερο κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους που προσεύχονταν να βρεθεί τρόπος να νικηθεί η ασθένειά της. Τώρα, πλέον, κοιτούν τον ουρανό και αντλούν από εκεί δύναμη, γιατί ξέρουν ότι η λατρεμένη τους Βενετία έχει μετατραπεί σε άγγελος και από ψηλά τους δίνει δύναμη.

Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU