FOUSKA.EU

Close

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Οι Ελληνίδες δεν μπαίνουν έγκυες στη βάρκα όπως οι μετανάστριες»


Μία από τις πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις της νεότερης ιστορίας για το δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας χάρισε το αγαπημένο μας ντουέτο της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Δήμου Βερύκιου την προηγούμενη ...

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μία από τις πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις της νεότερης ιστορίας για το δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας χάρισε το αγαπημένο μας ντουέτο της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Δήμου Βερύκιου την προηγούμενη εβδομάδα (στην εκπομπή της 29/10). Είναι γεγονός ότι λείπουν οι ψύχραιμες απόψεις από τη συζήτηση της χώρας, οπότε είναι κρίμα να πάει χαμένο ένα τέτοιο διαμάντι, το οποίο για κάποιο περίεργο λόγο πέρασε αρκετά απαρατήρητο.

Αντί να ασχολείται με πιο πιασάρικα ή ποπ θέματα, το δίδυμο φωτιά της εκπομπής Happy Day αποφάσισε ότι πρέπει να υπηρετήσει το πολύπαθο έθνος μας και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ότι κινδυνεύει με αφανισμό, ειδικά τώρα που έρχονται τόσοι μετανάστες, πρόσφυγες και τέλος πάντων όχι Έλληνες σαν εμάς. Για να μην μπερδευτούμε, ο Δήμος Βερύκιος τόνισε με ύφος Πυθίας, αλλά και υπέροχο πουκάμισο ότι παίζει κίνδυνος από την Ανατολή, και αυτά ως γνωστόν θέλουν προσοχή.

Δε θα προσπαθήσουμε καν να αναπαράγουμε την ανάλυση που έγινε εκεί, η οποία ξεπερνά τα φτωχά μυαλά μας. Ενημερωθήκαμε σίγουρα ότι από τους πρόσφυγες απειλούνται και η εδαφική μας ακεραιότητα και η αλλοίωση του πληθυσμού – συγκεκριμένα το είπε ένας τύπος με ροζ πουκάμισο που φάνηκε να είναι μύστης αυτών των πραγμάτων.

Θα σταθούμε μόνο στην φωτεινή παρέμβαση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία απέδωσε την υπογεννητικότητα των Ελλήνων στο ότι οι Ελληνίδες προσέχουν την εγκυμοσύνη τους, σε αντίθεση με τις μετανάστριες που απλά πηδούν στις βάρκες με την κοιλιά φουσκωμένη σαν να είναι στην Black Friday. Δεν ξέρουμε αν ανατρέπεται η κατάσταση με τις Ελληνίδες οπαδούς του ράφτινγκ, όπως το ότι δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να μπουν σε βάρκα δεν φαίνεται να έχει κάποια σημασία.

Όπως είπε:

«Βλέπεις τους μετανάστες που είναι με την κοιλιά στο στόμα και μπαίνουνε στη βάρκα και δεν τους νοιάζει. Ο Έλληνας αν δεν κάνει τον προγραμματισμό να σκεφτεί θα’χω να σπουδάσω το παιδί μου, να το ταΐσω, να το ποτίσω, δεν θα κάνει [παιδιά].»

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέσα σε όλα αυτά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας χάρισε και μία πολύ γνώριμη πόζα:

Η οποία μας θύμισε αυτή εδώ δηλαδή:

Ήδη έχουμε τα πρώτα δείγματα, αναμένουμε και τα επόμενα:

MIND = BLOWN

Gepostet von Bill Bakalis am Donnerstag, 7. November 2019

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU