FOUSKA.EU

Close

Αυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήνα – Δείτε εικόνες από το εσωτερικό της



Δείτε τις εικόνες από το ακίνητο με την πισίνα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα…Οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης «βίλας» στη Βουλγαρία ζητάνε περίπου 2.000 ευρώ το μήνα ή 500 ευρώ την εβδομάδ…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Δείτε τις εικόνες από το ακίνητο με την πισίνα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα…

Οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης «βίλας» στη Βουλγαρία ζητάνε περίπου 2.000 ευρώ το μήνα ή 500 ευρώ την εβδομάδα για ενοίκιο.

Το ακίνητο βρίσκεται στα βουνά του Στάρα Πλάνινα στην πόλη Nessebar στην επαρχία Μπουργκάς, στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας της Βουλγαρίας.

Αυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήναΑυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήναΑυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήναΑυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήναΑυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήναΑυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήναΑυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήναΑυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήναΑυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήναΑυτή είναι η Βίλα της Βουλγαρίας που νοικιάζεται για 2.000 ευρώ το μήνα

Η αγγελία του σπιτιού, που η αλήθεια είναι πώς δεν θυμίζει καν βίλα για τα ελληνικά δεδομένα, γράφει ότι είναι ιδανική για μεγάλες οικογένειες και παρέες μιας και άνετα φιλοξενεί μέχρι και δέκα άτομα.

Βέβαια οι εικόνες που τη συνοδεύουν δείχνουν μια αγροικία στην οποία έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη πισίνα και πλαστικές καρέκλες γύρω από αυτήν.

Τέτοια σπίτια πάντως, αν εξαιρέσει κανείς την πισίνα, βρίσκονται και στην ελληνική επαρχία.

Το παραμυθένιο σπίτι στο Πήλιο με την απίστευτη θέα στη θάλασσα! (photos)

Η εντυπωσιακή κατοικία βρίσκεται στο Πήλιο, σε μια πλαγιά με ελαιώνες που καταλήγει σε βραχώδη παραλία.

Το εντυπωσιακό σπίτι στο Πήλιο με την απίστευτη θέα στη θάλασσα!

undefined

Η σχεδιαστική αρχή που ακολουθήθηκε από το αρχιτεκτονικό γραφείο «Δημήτρης Φιλιππιτζής και συνεργάτες«, είναι αυτή της ήπιας παρέμβασης και της ομαλής ένταξης στο φυσικό περιβάλλον. Το εντυπωσιακό σπίτι στο Πήλιο με την απίστευτη θέα στη θάλασσα!

undefined

Μεταξύ των κύριων στόχων συγκαταλέγονται το άνοιγμα του εσωτερικού χώρου προς το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και η «συνομιλία» των γραμμών της κατοικίας με την μορφολογία και τις πτυχώσεις του εδάφους. Το εντυπωσιακό σπίτι στο Πήλιο με την απίστευτη θέα στη θάλασσα!

undefined

Με αυτόν τον τρόπο, η κατοικία και ο προαύλιος χώρος μοιάζουν να αναδύονται από το φυσικό έδαφος και να εντάσσονται αρμονικά σε αυτό. Το εντυπωσιακό σπίτι στο Πήλιο με την απίστευτη θέα στη θάλασσα!

undefined

Η διαμόρφωση του εξωτερικού περιβάλλοντα χώρου υπαγορεύεται από τεθλασμένες αλλά και καμπύλες χαράξεις που συνυπάρχουν, ενώ το σύμπλεγμα των όγκων σβήνει πάνω στην πλαγιά μέσα από πεζούλες και διαδοχικές κλίμακες. Το εντυπωσιακό σπίτι στο Πήλιο με την απίστευτη θέα στη θάλασσα!

undefined

Tα επίπεδα του προαύλιου χώρου μοιάζουν να αποτελούν την ηχώ του κυματιστού επιπέδου της θάλασσας. Το εντυπωσιακό σπίτι στο Πήλιο με την απίστευτη θέα στη θάλασσα!

undefined

Με τη χρήση διαφορετικών υφών και γήινων χρωματισμών, το σύνολο της κατασκευής δημιουργεί την αίσθηση ενός οικείου και ζεστού χώρου, ο αρμονικός συνδυασμός των οποίων καθιστά την κατοικία αναπόσπαστο κομμάτι του φυσικού εξωτερικού περιβάλλοντος. Το εντυπωσιακό σπίτι στο Πήλιο με την απίστευτη θέα στη θάλασσα!

undefined

Ο συνδυασμός της ανάλαφρης αίσθησης μιας «νησιώτικης και φωτεινής» κατοικίας με την στιβαρότητα ενός πέτρινου «πηλιορείτικου κτίσματος» καθιστά την κατοικία ένα «μεταιχμιακό» χώρο ανάμεσα στην ακρογιαλιά και το βουνό. Το εντυπωσιακό σπίτι στο Πήλιο με την απίστευτη θέα στη θάλασσα!

undefined

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

undefined

Το διαβάσαμε εδώ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.gossips.eu      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU