FOUSKA.EU

Close

Άφωνος ο Κώστας Βουτσάς – Έμαθε στον αέρα ότι έγινε η βάφτιση!


"Ούτε που το ήξερα! Τώρα το μαθαίνω! Έλα Χριστέ και Απόστολοι!"

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Μια άκρως απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Βουτσάς στην εκπομπή Ευτυχείτε. Ο ηθοποιός την ώρα της συνέντευξης έμαθε από την δημοσιογράφο ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης βάφτισε τον γιο του και όπως όλα δείχνουν ο ίδιος δεν ήταν καλεσμένος.

«Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για τους νέους ηθοποιούς και είναι μεγάλο κατόρθωμα να γίνει γνωστός. Παλιά ο βασικός μισθός ήταν 500 δραχμές και εγώ έπαιρνα 5.000, τώρα παίρνω λιγότερα λεφτά, έχω συμφωνήσει με την κοινωνία που ζούμε. Ο Θεός μου έδωσε μια εξαιρετική γυναίκα στο τέλος της γυναικείας μου απασχόλησης! Είμαι 87 ετών, νεαρός ακόμα! Θα παίξω στη νέα ταινία του Άνθιμου για να βοηθήσω όσο μπορώ.

Ο Άνθιμος δεν με κάλεσε στην βάφτιση του γιου του. Ούτε που το ήξερα! Τώρα το μαθαίνω! Αφού το βάφτισε, καλορίζικο να είναι! Το παιδάκι πήρε το επίθετο της μάνας του; Έλα Χριστέ και Απόστολοι! Αυτά είναι δουλειά του Άνθιμου και της γυναίκας του, δεν μπορώ να επέμβω. Ο συγγραφέας σήμερα δεν έχει θέμα. Αναβιώνουν παλιά έργα γιατί δεν υπάρχει έμπνευση από την “βλαμμένη” κοινωνία!»

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Βουτσάς…

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU