FOUSKA.EU

Close

Αθηνά Οικονομάκου: Τέλος τα ψέματα! Μίλησε ανοιχτά για την... δεύτερη εγκυμοσύνη πρώτη φορά!


Αθηνά Οικονομάκου: Τέλος τα ψέματα! Μίλησε ανοιχτά για την... δεύτερη εγκυμοσύνη πρώτη φορά!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Τέλος τα ψέματα για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Αθηνάς Οικονομάκου! Μίλησε ανοιχτά για πρώτη φορά!

Η ηθοποιός παραδέχτηκε τα πάντα χωρίς αναστολές!

Συγκεκριμένα, μιας και είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των followers της! Μια από αυτές τις ερωτήσεις ήταν και για το αν περιμένει παιδάκι και δεν δίστασε να απαντήσει!

«Όχι δεν είμαι».

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία.

Αθηνά Οικονομάκου: Τέλος τα ψέματα! Μίλησε ανοιχτά για την δεύτερη εγκυμοσύνη πρώτη φορά!

Αθηνά Οικονομάκου: Στην κλινική για 7 ώρες! Της κρατούσε το χέρι ο Φίλιππος Μιχόπουλος!

Στην κλινική για 7 ολόκληρες ώρες βρέθηκε η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, και εννοείται πως στο πλάι της ήταν ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψουμε τα πάντα στο Youweekly.gr!

Αρχικά, το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από αρκετό καιρό, όταν η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον άντρα της, δηλαδή το 2018...

Το περιστατικό

«Μπήκε στο μαιευτήριο το βράδυ της Τρίτης και γέννησε επτά ώρες μετά, ήταν ένας δύσκολος τοκετός αλλά γέννησε φυσιολογικά, όπως ήταν η επιθυμία της! Την ταλαιπώρησε πολύ μία λοίμωξη που αντιμετώπισε όμως είναι ευτυχισμένη με το μωρό της!",

"Έξω από την αίθουσα του τοκετού υπήρχαν 25 άτομα, φίλοι και συγγενείς της! Στην αίθουσα τοκετού ήταν και Φίλιππος Μιχόπουλος που της κρατούσε το χέρι!»

Η εξομολόγηση της ίδιας

«Είχα ένα φυσιολογικό τοκετό, έκανα επτά ώρες να γεννήσω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δύσκολος ή επικίνδυνος από ιατρικής άποψης. Ωστόσο, επειδή οι “συνθήκες” δεν ήταν απόλυτα ευνοϊκές, προτίμησα να αντέξω τις ωδίνες χωρίς μεγάλη δόση επισκληριδίου, ώστε να ολοκληρωθεί σχετικά άμεσα ο τοκετός. Η δυσκολία λοιπόν ήταν στο να πάρω την απόφαση να γεννήσω φυσιολογικά και να μην πω “δεν αντέχω άλλο, πάμε με καισαρική”, ως είθισται»

«Τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή είναι ανάμεικτα. Όταν έχεις πονέσει πολύ, όταν έχεις υπερπροσπαθήσει και έχεις ξεπεράσει τα όριά σου σε επίπεδο αντοχής, έρχεται το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας –ότι τα κατάφερες– αλλά ταυτόχρονα και του απόλυτου πανικού. Έχεις στην αγκαλιά σου ένα πλασματάκι που κλαίει ασταμάτητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις, πώς να το πιάσεις. Επομένως, είναι ένας κλαυσίγελος όπου δεν γνωρίζεις τι σου συμβαίνει ακριβώς. Είναι και οι ορμόνες, που νομίζω πως εκείνη την ώρα κάνουν πάρτι, οπότε είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι έζησα την απόλυτη συγκίνηση ή αυτό που λένε, ότι μόλις πάρεις το παιδί στην αγκαλιά σου, νιώθεις πως έγινες μανούλα και κλαις. Εμένα με έπιασε κλάμα από την υπερένταση και την ανακούφιση ότι τα κατάφερα και πήγαν όλα καλά. Από εκεί και πέρα η σύνδεση με το μωρό έρχεται σταδιακά. Τουλάχιστον σε μένα έτσι προέκυψε. Δεν ένιωσα αμέσως αυτή τη γαλήνη και την ηρεμία τού “έχω το παιδάκι μου στην αγκαλιά μου”».

Αθηνά Οικονομάκου: Με μούτρα μέχρι το πάτωμα σε βόλτα με τον Μιχόπουλο και το παιδί! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Αποκλειστικές φωτογραφίες φανερώνουν την Αθηνά Οικονομάκου με μούτρα μέχρι το πάτωμα να κάνει βόλτα με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και το παιδί!

Η σχέση τους μπορεί να μετράει περίπου 5 χρόνια, αλλά από τη στιγμή που γνωρίστηκαν είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα... Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν η ηθοποιός σε μια από τις συνηθισμένες της επισκέψεις σε beach bar της Μυκόνου αντίκρισε τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Οι δυο τους ερωτεύτηκαν αμέσως και από τη γέννηση του γιου τους Μάξιμου και μετά έδεσαν ακόμα περισσότερο και έγιναν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Αθηνά Οικονομάκου: Με μούτρα μέχρι το πάτωμα σε βόλτα με τον Μιχόπουλο και το παιδί! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

«Η Αθηνά και ο Φίλιππος δεν χωρίζουν λεπτό όταν είναι εκτός επαγγελματικών δραστηριοτήτων και το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει μαζί με τον 14 μηνών γιο τους βόλτες στην παιδική χαρά και σε παιδότοπους, όπου εκεί αφιερώνουν όλη την ημέρα τους παίζοντας μαζί του», λέει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον της ηθοποιού.

Αθηνά Οικονομάκου: Με μούτρα μέχρι το πάτωμα σε βόλτα με τον Μιχόπουλο και το παιδί! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Σε έναν τέτοιο περίπατο την περασμένη Κυριακή στην Κηφισιά τούς συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα ο φακός του περιοδικού. Με casual ντύσιμο και οι δύο προχωρούσαν πλάι πλάι και έδειχναν απόλυτα αφοσιωμένοι στην κούνια του γιου τους, ενώ στην γκρίνια του, λόγω των δοντιών που βγάζει, σταματούσαν για να τον ηρεμήσουν και άρπαζαν τα παιχνίδια του... «Ο άντρας μου είναι πολύ σημαντικός για μένα και δεν θα χάσει ποτέ τον ρόλο και τη θέση που έχει στην καρδιά μου. Ο γιος μου πάλι είναι ένας τρε-λός έpωτας!

Αθηνά Οικονομάκου: Με μούτρα μέχρι το πάτωμα σε βόλτα με τον Μιχόπουλο και το παιδί! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Πάντα ήθελα αγόρι, το ίδιο και ο Φίλιππος βέβαια, και ναι, δηλώνω αγορομάνα! Τον ρουφάω, τον δαγκώνω, θέλω να τον φάω!», έχει πει η Αθηνά Οικονομάκου για τους δύο σημαντικούς άντρες της ζωής της που της έχουν πάρει τα μυαλά!

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.200 ευρώ και τίγκα στα κοσμήματα! Τα νεύρα και τα γελάκια του Μιχόπουλου....

Αθηνά Οικονομάκου: Αφέθηκε στα χέρια του γιατρού της! Η επέμβαση που κράτησε κρυφή!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

TAGS

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU