FOUSKA.EU

Close

Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας: Βάφτισαν τον γιο τους στη Μύκονο - Οι πρώτες φωτογραφίες


Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας το απόγευμα του Σαββάτου βάφτισαν τον μικρότερο γιο τους, που ήρθε στη ζωή τον Ιανουάριο του 2018. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο νοτιοδυτικό χωριό της Μυκόνου, στον Άγιο Ιωάννη και συγκεκριμένα στις βίλες «Κατοικίες».

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η βάφτιση του μικρού που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος έγινε υπό άκρα μυστικότητα καθώς η οικογένεια θέλησε να κρατήσει όσο το δυνατόν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το όμορφο γεγονός.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο νησί, προκειμένου να γίνουν μάρτυρες του μυστηρίου ανάμεσά τους και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου όπως η Όλγα Λαφαζάνη, η Δέσποινα Καμπούρη με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη και η Βασιλική Τσεκούρα με τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Ο ευτυχής πατέρας και σύζυγος, Λέων Πατίτσας μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη Μαριέττα Χρουσαλά κι έγραψε: «Γιορτάζοντας την βάφτιση του γιου μας Κωνσταντίνου».

Από την πλευρά της η Μαριέττα ανήρτησε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας τη θαλασσί εντυπωσιακή τουαλέτα που επέλεξε για τη βάφτιση, δίπλα στην πισίνα και να γράφει στη λεζάντα πως νιώθει ευλογημένη για τις όμορφες στιγμές που ζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.govastileto.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU