FOUSKA.EU

Close

Survivor spoiler: Η ομάδα που κάνει απόψε το 1-0!


Survivor spoiler: Η ομάδα που κάνει απόψε το 1-0!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Αγώνισμα ασυλίας απόψε στο Survivor! Ποια ομάδα όμως θα κάνει το 1-0;

Προσοχή, διαβάζεται με δική σας ευθύνη!

Αγώνισμα ασυλίας απόψε και θα δούμε ποια ομάδα θα πάρει το προβάδισμα.

Οι παίκτες θα πρέπει να ισορροπήσουν πάνω σε έναν κύλινδρο και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα!

undefined

Η άσπρη ομάδα καίγεται για την ασυλία, ωστόσο οι μαύροι είναι εκείνοι που σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη 100% θα είναι εκείνοι που θα κάνουν το 1-0!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Μεγάλη ανατροπή! Ακύρωσαν τα πάντα! Τι συνέβη;

Μεγάλη ανατροπή για τον παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη και τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα. Τα ακύρωσαν όλα! Τι συνέβη στο ζευγάρι;

Μετά το τέλος του «Survivor Ελλάδα-Τουρκία», ο Σάκης Τανιμανίδης συζητάει ήδη τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια με το κανάλι. Οι συζητήσεις αφορούν μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή που έχει στο μυαλό του και με την οποία, όπως λένε, στον ΣΚΑΪ έχουν ξετρελαθεί και θέλουν διακαώς να την εντάξουν στο β' μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Πρόκειται για μια ακριβή παραγωγή, που προϋποθέτει αρκετές ώρες γυρίσματος και μακρινά ταξίδια.

Τα δημοσιεύματα ήθελαν για συμπαρουσιάστρια του Σάκη τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα, αλλά, όπως λένε οι πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς το ζευγάρι δεν θέλει να «καεί» από την κοινή δημοσιότητα. Η μόνη εμφάνισή της στην εκπομπή θα είναι ως guest σε ένα και μόνο επεισόδιο!

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Είναι το πιο σαχλό ζευγάρι; Ή ζουν έναν έρωτα όλο τρέλα;

Τι να σας πω δεν ξέρω! Εμένα όλο αυτό που ζω με Τανιμανίδη και Μπόμπα μου κάνει μια τεράστια σάχλα!

Ένα εpωτικό στόρι σε ζωντανή σύνδεση, που δεν αφήνει και τίποτα στην φαντασία και το μυστήριο.

Ξέρετε, εγώ από μικρό κορίτσι πίστευα στο όνειρο!!!

Στην θύελλα του εpωτικού πάθους που σε παρασέρνει σε αγνώστους τόπους ηδovής και υπέρβασης. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η ηδovή της εpωτικής απόλαυσης μπορεί να περνάει από το Instagram...

Θέλω να καταλάβω αυτά τα παιδιά, η Μπόμπα και ο Σάκης ερεθίζονται περισσότερο όταν είναι οι δυο τους στο κρεββάτι ή όταν βάζουν φωτογραφίες τους από το κρεβάτι στο Instagram;

Μπόμπα

Δηλαδή ρε παιδί μου πάει ο Σάκης και βγάζει φωτογραφία την αγαπημένη του Μπόμπα στο κρεβάτι... «Μωρό μου να σε χαιρόμαστε και να είμαστε μαζί 1000 χρόνια»

Σάκη για πες... «ανάβεις» περισσότερο όταν ποστάρεις αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στο Instagram με την γυναίκα σου και βλέπεις χιλιάδες likes, καρδούλες, σχόλια ή «φτιάχνεσαι» όταν είσαι στο κρεβάτι με την γυναίκα σου και δεν το γνωρίζει κανείς;

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί πως να το κάνουμε ρε φίλε όταν κάνεις ολόκληρη σκέψη και σκηνοθεσία σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή κάποιο πρόβλημα έχεις. Ή είσαι σαχλαμάρας και σιρόπιας ή είσαι αδίστακτος εκμεταλλευτής των ιδιαίτερων στιγμών σου! Συγνώμη αλλά κάτι άλλο δεν υπάρχει...

Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι απόλυτα όταν ακούω τα... «μωράκι μου, ποσό με αγαπάς, σε αγαπώ από εδώ έως τον ουρανό, εγώ περισσότερο από εδώ έως το άπειρο και ξανά πίσω». Ρε σαχλαμάρες, όσο περισσότερο λέτε λόγια ο ένας στον άλλον τόσο εξασθένει το αληθινό συναίσθημα.

Λες, λες, λες και ξεθυμαίνει ο έpωτας. Στον έρωτα ρε σάχλες δεν χρειάζονται λόγια, χρειάζονται πράξεις στο κρεββάτι, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο μέσα, κάτω από τα αστέρια ,στις τουαλέτες ενός beach bar, στα καταγώγια ενός club στην Ακρόπολη κάτω από τις κάμερες ασφαλείας, εκεί φαίνεται ποσό πολύ αγαπάς τον άλλον. Ένα ηλίθιο χαζό χαμόγελο, όταν βλέπεις τον άνθρωπο σου, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο αξίζει όσα χιλιάδες... «Σε αγαπώ καρδούλα μου,φως μου αστέρι μου»!

Άρα ,Σάκη Τανιμανίδη, αγόρι μου, ένα έχει να σου πει το Vanda’s blog στo Youweekly.gr, ο έpωτας είναι ιερός στις μέρες μας, που δεν έχουν μείνει και πολλά.

Ο έpωτας είναι ένα σπάνιο συναίσθημα ζωής και είναι ευλογία αληθινή όταν πραγματικά έχεις αγαπηθεί και έχεις αγαπήσει. Ο έpωτας που ζεις με αυτό το πανέμορφο κορίτσι, είναι για εσένα μια αληθινή τύχη, δεν χρειάζονται οι σαχλαμάρες οι υπερβολές και τα σαλιαρίσματα.

Ζήσε αγόρι μου το όνειρο για εσένα όχι για τους followers στο Ιnstagram. Φρόντισε η κάθε στιγμή να αξίζει και να μην της μοιράζεσαι γιατί έτσι οι στιγμές χάνουν την αξία τους.

Survivor Διαρροή: Η έκτακτη ανακοίνωση του Τανιμανίδη για το φινάλε!

Ο Σάκης Τανιμανίδης "έσκασε" άκυρο στο ΣΚΑΙ! Αποκλειστικό!

Διαβάστε περισσότερo Survivor στο Youweekly.gr

TAGS

  • Survivor
  • Survivor Ελλάδα Τουρκία
  • spoiler

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU