FOUSKA.EU

Close

Πάνος Ζάρλας: Ο λόγος που έχασε τον έλεγχο της μηχανής; Νέες πληροφορίες!


Πάνος Ζάρλας: Ο λόγος που έχασε τον έλεγχο της μηχανής; Νέες πληροφορίες!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Νέες πληροφορίες για το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα! Αυτός είναι ο λόγος που έχασε τον έλεγχο της μηχανής;

Χθες τα ξημερώματα, γύρω στις 2,00, κόπηκε το νήμα της ζωής του νικητή του Power of love, γεγονός που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο!

Ο χρόνος έχει σταματήσει σε εκείνη τη μοιραία στιγμή μετά το τροχαίο δυστύχημα του μεγάλου νικητή του Power of Love ο οποίος επέστρεφε από ένα πάρτι έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του και η μητέρα του Στέλλα.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μία και μοναδική στιγμή που συνέβησαν όλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» οι Αρχές ερευνούν την πιθανότητα εμπλοκής άλλου οχήματος που ίσως να μπήκε ξαφνικά μπροστά στον Πάνο Ζάρλα και να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του. Όλα είναι υπό έρευνα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι στιγμής τι ακριβώς συνέβη. Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, γίνονται τοξικολογικές εξετάσεις στο άψυχο σώμα του Πάνου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε αλκοόλ στο αίμα του, παραπάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Η είδηση που σόκαρε όμως είναι ότι η ρεπόρτερ της εκπομπής αποκάλυψε πως ένας άνδρας εταιρίας security λιποθύμησε όταν αντίκρισε τη σορό του Πάνου κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο.

Πάνος Ζάρλας: Ποια ημέρα και που θα γίνει η κηδεία του;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση σήμερα το πρωί ότι ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Συγγρού. Ποια ημέρα και που θα γίνει η κηδεία του;

Φίλοι, συγγενείς και οικογένεια θα πουν το τελευταίο αντίο στον 28χρονο νικητή του Power of love.

Η κηδεία του άτυχου 28χρονου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Στύψης, στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Μυτιλήνη.

undefined

Πάνος Ζάρλας: Στη δημοσιότητα το βίντεο με την στιγμή που χάνει τον έλεγχο της μηχανής του!

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το βίντεο από την στιγμή που ο Πάνος Ζάρλας χάνει τον έλεγχο της μηχανής και χάνει την ζωή του.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές!

Το διαδικτυακό κανάλι One πρόβαλε αποκλειστικό ρεπορτάζ όπου δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο, από την τραγική στιγμή που ο 28χρονος, Πάνος Ζάρκας χάνει τον έλεγχο της μηχανής του και πέφτει στο έδαφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάνος Ζάρλας: Καταρρακωμένη η μητέρα του! Δημοσίευσε την τελευταία τους φωτογραφία!

Στέλλα Μιζεράκη: "Έσπασε" η καρδιά της με τον χαμό του Πάνου Ζάρλα: "Είσαι ο Άγγελός μας! Ο Θεός να..."

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

TAGS

  • ΠΑΝΟΣ ΖΑΡΛΑΣ
  • Power of love
  • τροχαίο

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU