FOUSKA.EU

Close

Πάνος Ζάρλας: Ξέσπασαν σε κλάματα οι αστυνομικοί - Δεν θα τον έσωζε ούτε το κράνος! (Βίντεο)


Πάνος Ζάρλας: Ξέσπασαν σε κλάματα οι αστυνομικοί - Δεν θα τον έσωζε ούτε το κράνος! (Βίντεο)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Οι αστυνομικοί που είδαν το διαμελισμένο σώμα του Πάνου Ζάρλα ξέσπασαν σε κλάματα, ενώ η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ακόμη και κράνος να φορούσε δεν θα είχε σωθεί!

Η μηχανή του καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού και συγκλόνισε τους πάντες!

Το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν τόσο ανατριχιαστικό, που μερικοί έβαλαν τα κλάματα στη θέα του διαμελισμένου κορμιού του 28χρονου.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά το μοιραίο ατύχημα γνωστοποιήθηκε πως ο άτυχος παίκτης ριάλιτι δεν θα σωζόταν ακόμα κι αν φορούσε κράνος καθώς το ατύχημα ήταν θανατηφόρο. Την είδηση ανέφερε η εκπομπή ''Μαζί σου'' της Τατιάνας Στεφανίδου!

Πάνος Ζάρλας: Το βίντεο-αφιέρωμα που ράγισε καρδιές στο Power of Love! «Αντίο Πάνο...»

Πριν την έναρξη του σημερινού επεισοδίου του Power of Love έπαιξε ένα συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα στον Πάνο Ζάρλα.

Η παραγωγή είπε το «αντίο» στον Πάνο.

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα τα ξημερώματα της Παρασκευής (31/5) σε τροχαίο ατύχημα σόκαρε τους πάντες!

Η παραγωγή του Power of Love ετοίμασε ένα βίντεο αφιέρωμα για τον Πάνο που ράγισε καρδιές, το οποίο έπαιξε πριν ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο.AdTech Ad

Δείτε το

Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές ο πατριός του! «Έχω το βαρύ καθήκον να τον θάψω...»! (Βίντεο)

Ραγίζει καρδιές ο πατριός του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και συγκλόνισε, λέγοντας πως έχει το βαρύ καθήκον να τον θάψει.

Ο πρώην παίκτης του Power of love έφυγε τόσο άδικα το βράδυ της Πέμπτη στην λεωφόρο Συγγρού, χάνοντας τον έλεγχο της μηχανής του.

Ο πατριός του, κ. Βασίλης είπε στην εκπομπή: Τον Παναγιώτη, αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας, τον μεγάλωσα από τα 7 του. Και έχω το βαρύ καθήκον να τον θάψω στα 28 του εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, χαμογελαστό, φιλότιμο, αλλά κόπηκε το νήμα της ζωής του απότομα και εμάς μας ήρθε κεραμίδα. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις μηχανές, μόνο για να κάνει τις δουλειές του. Αυτά που μου μετέφερε η μητέρα του ήταν πως μετά τα γενέθλια του έφυγε με κατεύθυνση να βρει φίλους του για να συνεχίσει τη βραδιά του. Ήταν μαζί με τη μητέρα του και φίλους και γιόρταζαν τα γενέθλια του. Ο Πάνος ήταν σαν μωρό παιδί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πάνος Ζάρλας: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του;

Συνεχίζεται η κατάρα των ριάλιτι: Οι παίκτες που τους χτύπησε η μοίρα! Πόσοι έχουν πεθάνει;

Πάνος Ζάρλας: Σοκαρισμένοι οι κολλητοί του από το Power of Love: «Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα...»

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

TAGS

  • ΠΑΝΟΣ ΖΑΡΛΑΣ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU