FOUSKA.EU

Close

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή βάπτισε τον γιο της χωρίς τον Ανανιάδη και δεν του έδωσε το όνομα «Τιμόθεος»


Η Μαρία Νεφέλη Γαζή βάπτισε τον γιο της χωρίς τον Ανανιάδη και δεν του έδωσε το όνομα «Τιμόθεος»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή βάπτισε τον γιο της χωρίς να είναι «παρών» ο Άνθιμος Ανανιάδης.

Μετά τον χωρισμό τους ο ηθοποιός αμφισβήτησε την πατρότητα του παιδιού και είχε κάνει τεστ DNA το οποίο έδειξε ότι εκείνος είναι ο βιολογικός του πατέρας.

Η χορεύτρια απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του αποφάσισε να βαπτίσει τον γιο της δίνοντας τα ονόματα Φίλιππος – Δημήτρης και όχι Τιμόθεος όπως είχαν αποφασίσει με τον ηθοποιό. Μάλιστα έχει δώσει το επίθετο το δικό της στον γιο της και όχι του ηθοποιού.

«5/05/2019 . Μια ευχή θα σου χαρίσω αγοράκι μου γλυκό από σήμερα η ζωή σου να ‘χει άστρο φωτεινό. Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή, η γλυκιά σου η καρδούλα ποτέ να μην πληγωθεί. Να ζήσεις παιδί μου #FilipposDimitris-Gazis», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU