FOUSKA.EU

Close

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η γνωριμία με τον σύντροφό της και ο χωρισμός!


Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η γνωριμία με τον σύντροφό της και ο χωρισμός!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Για τον χωρισμό των γονιών της , αλλά και την γνωριμία με το σύντροφό της, μίλησε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η μαγείρισσα που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef.

Η πρώην παίκτρια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, στο STAR.

«Θα ήθελα να ανοίξω κάτι δικό μου, αλλά τώρα είναι πολύ δύσκολο. Οι γονείς μου έκλεισαν το τσιπουράδικο που είχαμε γιατί χώρισαν. Δεν πήγαινε άλλο το συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά άνοιξε η μαμά μου άλλο και ο μπαμπάς μου άλλο. Στου μπαμπά μου δούλευε ο αδερφός μου.

Και με τον σύντροφό μου ήμασταν ανταγωνιστές. Έτσι γνωριστήκαμε. Πήγαμε εμείς για τσίπουρο, εγώ τον είδα. Μετά βρεθήκαμε σε μια γειτονιά και μου λέει “εγώ δουλεύω σε αυτό το μαγαζί”, του λέω “εγώ στο άλλο”. Έτσι γνωριστήκαμε.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι υπάρχουν πάρα πολύ κακά μηνύματα, που αυτό είναι ανεξήγητο. Έβλεπα και εγώ πέρσι το παιχνίδι και μπορεί να είχα νευριάσει με κάποιον. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να στείλω μήνυμα και να τον βρίσω. Ειδικά για θέματα υγείας» είπε, μεταξύ άλλων, η Σπυριδούλα.

undefined

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Αυτή είναι η ζωή της παίκτριας που βγήκε δεύτερη στο MasterChef!

Εσύ γνώριζες τα πάντα για την ζωή της Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, της παίκτρια που βγήκε δεύτερη στο MasterChef.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τόσο για την έντονη προσωπικότητά του όσο και για τις μαγειρικές ικανότητές.

Η Σπυριδούλα έφτασε μέχρι την πηγή όμως δεν κατάφερε να πιει νερό!

Η 25χρονη κατάγεται από το Βόλο και έχει εδώ και 10 χρόνια σχέση με τον Αποστόλη Γερμάνη, ο οποίος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον χώρο και για αυτό ενώ βρισκόταν στον τελικό ήταν πίσω από τις κάμερες.

undefined

Το ζευγάρι ήταν να παντρευτεί στις 8 Ιουνίου, όμως, όπως ανακοίνωσε η Σπυριδούλα ίσως παντρευτούν τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη, αφού έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

undefined

Η Σπυριδούλα εργαζόταν από μικρή ηλικία στα τσιπουράδικα που διατηρούσε η οικογένειά της στον Βόλο. Στη συνέχεια σπούδασε επαγγελματίας σεφ και εργάστηκε ως α’ μάγειρας στην κουζίνα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

undefinedundefined

Master Chef: Το καuτό τατουάζ που έχει η Σπυριδούλα.... χαμηλά!

Ένα καuτό τατουάζ... χαμηλά, έχει η Σπυριδούλα από το Master Chef!

Η αποκάλυψη μάλιστα, έγινε καθώς η ίδια απαντούσε στα πικρόχολα σχόλια των χρηστών του Twitter!

Η Σπυριδούλα μεταξύ άλλων μας έδειξε το τατουάζ που έχει κάνει στο σώμα της και αποκάλυψε τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρή.

«Βρήκα τι δεν ξέρετε για μένα. Θα σας δείξω τι ήθελα να γίνω από μικρή. Ήθελα να γίνω γοργόνα. Μόλις μου εξήγησαν οι γονείς μου πως δεν μπορώ να γίνω γοργόνα, την έκανα τατουάζ. Στην πιο αλήτικη μορφή. Όπως είμαι και εγώ λίγο αλητάκι.», είπε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και το σκίτσο που έγινε ο Κρατς!

Μaster Chef: Το πάρτι μετά τον τελικό! Δίπλα-δίπλα Πάνος και Ασημίνα!

Master Chef: Η ανακοίνωση του Star μετά τον τελικό! Μείναμε άφωνοι!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

TAGS

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU