FOUSKA.EU

Close

Eurovision 2019. Η γuμνή και κιτς Νίτσα… η Μαντόνα και το κράξιμο (Εικόνες-Βίντεο)



Όλα κύλησαν ομαλά και η σκηνή ήταν εντυπωσιακή.Όπως και η έξυπνη ιδέα με τους παλιούς συμμετέχοντες να ερμηνεύουν τραγούδια της Eurovision, όχι όμως τα δικά τους.Ήταν απολαυστική η στιγμή αυτή όπου σ…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Όλα κύλησαν ομαλά και η σκηνή ήταν εντυπωσιακή.

Όπως και η έξυπνη ιδέα με τους παλιούς συμμετέχοντες να ερμηνεύουν τραγούδια της Eurovision, όχι όμως τα δικά τους.

Ήταν απολαυστική η στιγμή αυτή όπου συμμετείχε και η Νίτσα. Εκεί θα σταθώ λίγο… η εμφάνισή της κιτς. Αρκετά και ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Μπέρδεψε λιγο τη σκηνή της Eurovision με το Instagram όπου εκεί ποζάρει με τα οπiσθια έξω η και τόπλες.

Όπως και να έχει η διαφάνεια με τα αστέρια στα επίμαχα σημεία δεν έλεγε τίποτα παρά μόνο έδειχνε πολλά… Ακόμα και το χορευτικό προκλητικό. Πολύ.

Δεν θύμιζε σε τίποτα την περσινή της εμφάνιση με το Fuego.

Πάμε στη Μαντόνα τώρα. Έλληνες και ξένοι συμφώνησαν στο τουίτερ πως η εμφάνιση της θύμιζε πειρατή.

Η τραγουδίστρια ωστόσο έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με σκηνικό και χορευτικό που ξέφευγε από τα πρότυπα της Eurovision και σε πήγαινε στα μεγάλα σόου της διάσημης ποπ σταρ αλλά και στα εκκεντρικά βίντεο κλιπ της. το λουκ της, περίεργο αλλά Μαντόνα είναι αυτή.

Το δεμένο μάτι, οι πλεξούδες δωδεκάχρονου και η στολή πολεμιστή δεν θύμιζαν γυναίκα αλλά «πράμα» ωστόσο το κοινό την αποθέωσε!

Στο «like a prayer»… «έφερε» μια εκκλησία φορούσε ένα ράσο. Ωστόσο σύμφωνα με τη Mirror αλλά και με το τουίτερ, η φωνή της «έφυγε» ενώ στόναρε αρκετά με αποτέλεσμα να πέσει μεγάλο τρολάρισμα.

Μάλιστα σε πολλούς δεν άρεσε και η εμφάνισή της γράφοντας: «Η Μαντόνα κάνει την κηδεία της;»

Το παρασκήνιο είναι-σύμφωνα με την Mirror- πως η Μαντόνα δεν είχε υπογράψει ακόμα συμβόλαιο και πως δεν θα εμφανιζόταν χωρίς αυτό.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη τη περασμένη Τρίτη στο Ισραήλ όπου και έμεινε σε μυστικό μέρος.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU