FOUSKA.EU

Close

Αγνώριστος ο Θόδωρος Πάγκαλος: Άθλια κατάσταση, υποβασταζόμενος στη λίμνη Βουλιαγμένης [video]


Αγνώριστος ο Θόδωρος Πάγκαλος: Άθλια κατάσταση, υποβασταζόμενος στη λίμνη Βουλιαγμένης [video]

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Θόδωρος Πάγκαλος, σε κακή κατάσταση η υγεία του.

Ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος απόλαυσε φέτος το Πάσχα τα νερά της λίμνης της Βουλιαγμένης, κατά την προσφιλή του συνήθεια.

“Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις” θυμίζει η σημερινή κατάσταση του άλλοτε κραταιού Θόδωρου Πάγκαλου.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας, που έλυνε και έδενε στο ΠΑΣΟΚ μέσα από την ομάδα των “4” μαζί με τον Κώστα Σημίτη, τη Βάσω Παπανδρέου και τον Παρασκευά Αυγερινό, μεγάλωσε και περπατά πια δύσκολα.

Ο 80χρονος σήμερα Θόδωρος Πάγκαλος, εμφανίστηκε φορώντας κόκκινο μπουρνούζι, υποβασταζόμενος από κάποιον άνδρα, ο οποίος τον συνόδευε.

Παλιότερα, ο Θόδωρος Πάγκαλος ήταν χειμερινός κολυμβητής και έκανε το μπάνιο του στη Βουλιαγμένη ακόμα και τον Ιανουάριο!

O πρώην υπουργός δεν άντεξε στον πειρασμό της βουτιάς, παρά το πρόβλημα που εμφανίζεται να έχει στη βάδιση, όπως φαίνεται και από το βίντεο του newpost.gr:

Διαβάστε γιατί πρόσφατα πήρε διαζύγιο Πάγκαλος από την 31 χρόνια μικρότερη σύζυγο του.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.fimes.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU