FOUSKA.EU

Close

«Όταν σκοτώθηκε ήταν…»: Σκάνδαλο από τον ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό της Νταϊάνα, 22 χρόνια μετά!



Ποιες οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του ιατροδικαστή, που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα;
Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ έχασαν τη ζωή το…

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.


Ποιες οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του ιατροδικαστή, που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα;

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της, Ντόντι Φαγέντ έχασαν τη ζωή τους στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε τούνελ του Παρισίου.

Και από την πρώτη στιγμή, τα σενάρια και οι φήμες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα έδιναν κι έπαιρναν. Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στο φως αδημοσίευτες φωτογραφίες από… τρυφερές στιγμές!

Σκάνδαλο από τον ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό της Νταϊάνα, 22 χρόνια μετά!

Μέχρι και σήμερα, οι θεωρίες καλά κρατούν και παρόλο που οι περισσότερες έχουν καταρριφθεί, εξακολουθούν να είναι πιστευτές από μερίδα κόσμου.

Και ανάμεσα στις θεωρίες, που παίζουν πολύ μέσα στο χρόνια, είναι κι εκείνη που υποστηρίζει ότι η αδικοχαμένη πριγκίπισσα ήταν έγκυος στο παιδί του Φαγέντ.

Μάλιστα, το 2007 Γάλλος δημοσιογράφος υποστήριζε ότι μετά από έρευνες που είχε κάνει, είχε καταλήξει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος.

Σήμερα, 21 χρόνια μετά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νταϊάνα, Ρίτσαρντ Σέφερντ «σπάει» τη σιωπή του και για πρώτη φορά δίνει τη δική του επιστημονική απάντηση στη θεωρία περί εγκυμοσύνης. “Για καλό και για κακό…”: Η ανατριχιαστική προφητεία της Νταϊάνα 22 χρόνια μετά το τροχαίο!

Σκάνδαλο από τον ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό της Νταϊάνα, 22 χρόνια μετά!

Όπως αναφέρει η Sun, ο Σέφερντ δήλωσε ότι «ιατρικά δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος, αν και μερικές γυναίκες υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν και εκείνη μία από αυτές;».

Σύμφωνα με την Mirror, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστός ο θάνατός της ο βοηθός της Paul Burrell κλήθηκε να πάει ορισμένα αντικείμενα στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Λίγες ημέρες πριν την 20η επέτειο του θανάτου της «θλιμμένης πριγκίπισσας», και βγαίνουν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατό της αλλά και λίγες ώρες μετά. Αν και έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τον απροσδόκητο θάνατό της, του συντρόφου της Ντόντι Αλ Φαγέντ αλλά και του οδηγού, Henri Paul (μοναδικός επιζών ήταν ο σωματοφύλακάς της Trevor Rees-Jones), τα μυστικά και οι αποκαλύψεις δεν φαίνεται να σταματούν…

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε, τι έβαλαν στα χέρια της νεκρής πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο βοηθός της, ο Paul Burrell έψαξε στο διαμέρισμά της βρήκε ένα ροζάριο που της είχε δώσει η μητέρα Τερέζα πάνω σε ένα μικρό αγαλματάκι της Παναγίας και το πήρε μαζί με κάποια προϊόντα μακιγιάζ της, ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα τριών τετάρτων και μαύρα παπούτσια τα οποία και πήγε στο νοσοκομείο.

Δόθηκαν σε νοσοκόμα τα ρούχα και τα προϊόντα και ζητήθηκε να της βάλουν το ροζάριο της μητέρας Τερέζα στα χέρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Εκτός από το ροζάριο έβαλαν στα χέρια της και μια φωτογραφία των γιων της. Μια φωτογραφία που είχε πάντα μαζί στην τσάντα της, σύμφωνα με την Mirror.

Διαβάστε περισσότερα θέματα retromania στο Athensmagazine.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.newshare.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU