FOUSKA.EU

Close

Η επίθεση του Νίκου Ζιάγκου στη Σκορδά: «Είσαι ΚΑΤΙΝΑ και Κομπλεξική»


Η επίθεση του Νίκου Ζιάγκου στη Σκορδά: «Είσαι ΚΑΤΙΝΑ και Κομπλεξική»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα. Για την ζωή του. Την ανατρεπτική πορεία της. Και όσα πέρασε. Που δεν είναι και λίγα. Απο τα ψηλά στα χαμηλά και απο τα πολλά στα λίγα. Χωρίς φόβο. Και με γλαφυρο ρεαλισμό. Όμως η Σκορδά… έμεινε σε κάτι που προκαλεί τουλάχιστον γέλιο στο ευρύ κοινό εν έτει 2019 . Και στον ίδιο τον Ζιάγκο την ευκαιρία να αναδείξει την κατινιά και τον κομπλεξισμό της. Ο ηθοποιός γράφει;

«Ειδες ρε παιδακι μου!…Αμα εισαι κομπλεξικος ανθρωπος…τι ψαχνεις; Θα δεις αυτο που σου επιτρεπει το κομπλεξ σου. Η κυρια Σκορδα Φαιη….αυτο που προσeξε απ ολα που ειπα στη συνεντευξη…ηταν οτι ο γιος μου γενηθηκε απο ατυχημα!. Πειραχτηκε. Θιχτηκε προσωπικα.Καθαρη ενδειξη ακραιου κατινισμου! Δεν εχει καταλαβει ακομα οτι τα περισσοτερα παιδια [συλαμβανονται] μετα απο μια στιγμη γλεντιου! Αυτη φαινεται εκανε σeξ κι ελεγε [τωρα κανω σeξ για να κανω παιδι]!…Δεν εχει αντιληφθει οτι τα περισσοτερα παιδια γενιουνται επειδη καποιοι δε χρησιμοποιουν προφυλακτικα…κι επειδη καποιες θερμοαιμες δε ζητανε προφυλαχτικα. Βλακεια τους; Μπορει.. Αλλα δεν εμεινε ας πουμε στο γεγονος οτι αυτο το παιδι θα μπορουσαμε να το ριξουμε αλλα το κρατησαμε!….Καταλαβατε τι λεω. Ε…ετσι ειναι αμα εισαι Κατινα,….τοσα μπορεις ν αντιληφθεις!»

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU