FOUSKA.EU

Close

YFSF: «Γονάτισαν» από τα γέλια με τη Μελίνα Μακρή ως Άντζελα Δημητρίου!


Δημήτρης Σταρόβας: «Βλέπω τη Μελίνα μαζί με τον ζαχαράτο να κάνουν ένα πρόγραμμα και να μιμούνται άψογα όλη την ελληνική δισκογραφία».

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η Μελίνα Μακρή έκανε «Come back» στην σκηνή του Your Face Sounds Familiar ως Άντζελα Δημητρίου. Σε μια από τις πιο πετυχημένες μεταμφιέσεις της η τραγουδίστρια που γουστάρει πολύ και την Άντζελα Δημητρίου και αυτό το τραγούδι χτύπησε με πάθος τα πόδια της επί σκηνής μιμούμενη της χαρακτηριστικές κινήσεις της τραγουδίστριας, αλλά και το γεμάτο αυτοπεποίθηση βλέμμα της λαϊκής ντίβας. Το αποτέλεσμα έκανε τους πάντες να χαμογελάσουν και την Μιμή Ντενίση με τη Χρύσπα να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη δεν μπορούσε να πιστέψει την «τρέλα» που είχε καλά κρυμμένη η Μελίνα Μακρή.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.zappit.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU