FOUSKA.EU

Close

Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (16/3) τον αγώνα ασυλίας!


Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (16/3) τον αγώνα ασυλίας!

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Survivor spoiler: Νέο επεισόδιο σήμερα στο Survivor Ελλάδα Τουρκία με το αγώνισμα για την ασυλία να φέρει μάχες απόψε (16.03)! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Ταχύτητα, αντοχή και στόχο είναι τα απαραίτητα ζητούμενα γι αυτό τον στίβο μάχης, όπως και για κάθε αγώνισμα άλλωστε. Ελλάδα ή Τουρκία θα πάρουν τη νίκη; Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά, στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την Ελλάδα να χάνει και τους Τούρκους να μας παίρνουν φαλάγγι! Η ψυχολογία μας έχει πέσει και στο trailer γίνεται χαμός με την Κατερίνα Δαλάκα να έχει πάρει... ανάποδες!


Όμως, είναι πολύ σημαντικό ότι απόψε μπαίνει στο παιχνίδι ο Πάτρικ Ογκουνσότο! Αυτό ίσως μας δώσει ένα προβάδισμα!


ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟΨΕ


Προβόδισμα φαίνεται να έχει η ελληνική ομάδα, όμως για να έρθει η νίκη στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει επιτέλους η ελληνική ομάδα να δεθεί παραπάνω και να αποφεύγει τσακωμούς άνευ λόγου!

Μείνετε συντονισμένοι για την οριστική διαρροή σχετικά με το νικητή, που θα έχουμε όπως κάθε μέρα με το live μας μετά τις 20.00 ή αν έχουμε ενημέρωση και νωρίτερα με σίγουρη διαρροή!

Το επίσημο logo του Survivor

Survivor Trailer: Η είσοδος του Ογκουνσότο και η μάχη για την ασυλία!

Survivor Trailer: Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor έχουμε απόψε στον ΣΚΑΙ, και εμείς στο Youweekly.gr είμαστε εδώ!


Πρώτοι από όλους, όπως κάθε μέρα, θα σας μεταδώσουμε το trailer αλλά και το παρασκήνιο!


Απόψε, θα δούμε έναν συγκλονιστικό αγώνα ασυλίας και μια μάχη μέχρι τελικής πτώσεως! Η Κατερίνα Δαλάκα ακούγεται αποφασισμένη για τη νίκη αλλά τα περιθώρια έχουν στενέψει!

Ακόμα, απόψε το βράδυ στον ΣΚΑΙ θα δούμε και την πολυαναμενόμενη είσοδο του Πάτρικ Ογκουνσότο στο παιχνίδι! Θα βοηθήσει την ελληνική ομάδα να βγει μπροστά και να πάρουν την ασυλία ή θα μας φάνε λάχανο οι Τούρκοι; Υπομονή για την σίγουρη διαρροή μας το βράδυ και μέχρι τότε, δείτε το trailer:

Εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης! Η νέα εκπομπή και όλες οι λεπτομέρειες!

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης δεν έφεραν πονοκέφαλο μόνο στον ΣΚΑΙ και τον Ατζούν Ιλίτζαλι, αλλά και στον Σάκη Τανιμανίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής θέλει να σταματήσει από τα reality επιβίωσης και τα talent shows και να γυρίσει ξανά σε αυτό που γνωρίζει καλά, τα ταξίδια. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί να θέλει να αποχωρήσει από τα συγκεκριμένα projects όχι ωστόσο, από τον ΣΚΑΙ με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις. Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δει μεγάλη επιτυχία από τέτοιου είδους εκπομπές, δηλαδή τις ταξιδιώτικές και γνωρίζει καλά πως δεν "ξεφουσκώνουν" αργά ή γρήγορα στην τηλεθέαση.

Σάκη Τανιμανίδης Survivor

Το πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πλευρό του!

Ο Σάκης έχει βρει το ιδανικό τηλεοπτικό ταίρι, σύμφωνα με την espresso, που δεν είναι άλλο από τη σύντροφο του και στη ζωή Χριστίνα Μπόμπα, με την οποία έτσι κι αλλιώς ταξιδεύουν σε όλον το κόσμο και στην προσωπική ζωή τους! Ο Τανιμανίδης και η σύζυγος του πρόκειται να ζήσουν το δικό τους «World party», πιθανότατα από τη νέα σεζόν, οπότε θα έχει ολοκληρωθεί το «survivor», και, εκτός απρόοπτου, στην τηλεοπτική στέγη που φιλοξενεί τα τελευταία χρόνια τον Πόντιο παρουσιαστή. Μαζί με τη Χριστίνα του, που επίσης λατρεύει τα ταξίδια, λοιπόν, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στην κάμερα, παρουσιάζοντας έναν νέο κύκλο της ταξιδιωτικής εκπομπής που αγαπήθηκε από το κοινό και προβαλλόταν για τέσσερα χρόνια, αρχικά στην ΕΡΤ3 και έπειτα στον Alpha. Ο πανέξυπνος παρουσιαστής κατάφερε τελικά να ανοίξει την πόρτα του θε­άματος στην αγαπημένη του, που η αλήθεια είναι ότι ο φακός την αγαπά! Της βρή­κε δουλειά, και μάλιστα την καλύτερη: Μα­ζί του παντού! Στο σπίτι, στη δουλειά, μα­ζί και στο «world party» της ζωής τους!

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU