FOUSKA.EU

Close

Τραγωδία για την Αλίνα. Πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο και πέθανε. Αφήνει πίσω 2 ανήλικα παιδιά


Τραγωδία για την Αλίνα. Πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο και πέθανε. Αφήνει πίσω 2 ανήλικα παιδιά

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Η νεκροτομή θα δείξει την αλήθεια για τον θάνατο της Αλίνας Λοϊζου. Της άτυχης 48χρονης η οποία «έφυγε» απο τη ζωή λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Αυτη την αλήθεια περιμένουν οι συγγενείς της για να προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές για Ιατρική αμέλεια. Τι συνέβη;

H Αλίνα είχε μεταφερθεί από το σύζυγο της το μεσημέρι της Τρίτης στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, καθώς ένιωθε αδιαθεσία, για να λάβει λίγο αργότερα εξιτήριο και να επιστρέψει στην οικία της, αφότου προηγουμένως της χορηγήθηκε ένεση.

Ωστόσο, περίπου πέντε ώρες μετά, η άτυχη 48χρονη εντοπίστηκε από την κόρη της αναίσθητη στο κρεβάτι της και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η 48χρονη απεβίωσε και γύρω στις 7 και 30 το απόγευμα πιστοποιήθηκε ο θάνατος της. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 48χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, ενώ διερευνάται υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Αφήνει πίσω της δύο παιδιά….

Τραγωδία…

Πηγή: Reporter.cy

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: nassosblog.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU