FOUSKA.EU

Close

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) - IMDb


Ακολουθεί σύντομη κριτική για το: Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) - IMDb

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Έκατσα και το είδα μαζί με τα παιδιά, έχοντας δει όλα τα Χάρυ Πόττερ πριν. Το πρόβλημα του ήταν ότι τελείωσε και δεν ξέρω αν μου άρεσε ή όχι. Από τη μια το όλο σκηνικό ήταν πιο "ενήλικο" από τα Ποττεροέργα, από την άλλη όποτε εμφανιζότανε κάποιο "ζωάκι", ξαναγινότανε λίγο παιδιάστικο. Κι επίσης, αυτός ο πρωταγωνιστής είχε κάτι ρε παιδάκι μου που με αποσπούσε. Πολύ περίεργη φάτσα. (Ευτυχώς που υπήρχε το γκομενάκι του χοντρού-comic relief και το ισορροπούσε...)

Τέλος πάντων, ας το κρίνω με επιείκεια μιας και προσπάθησε ξεκάθαρα να μας κάνει εισαγωγή σε ένα άλλο franchize και ας περιμένουμε το νούμερο 2 για πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

ΒΑΘΜΟΣ: 6/10 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΙΝΕΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: ΣινεΡουφήχτρα      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU