FOUSKA.EU

Close

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)


Ακολουθεί σύντομη κριτική για το: Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Τελικά αυτή η σειρά ταινιών (την οποία -ομολογώ- είχα παραμελημένη) γίνεται όλο και καλύτερη!

Πριν από πολλά πολλά χρόνια είχα δει στην ώρα τους τα 2 πρώτα και μετά είχα ένα κενό. Πέρσι περίπου τα ξανάπιασα και φτάνοντας στο νο5 (αν δεν κάνω λάθος), μπορώ να πω ότι είναι τα Τζέιμς Μποντ της εποχής μας (τώρα που ο 007 έχει πάρει άλλους δρόμους).

Το καλό τους είναι ότι έχουν πολύ απλά και ξεκάθαρα σενάρια, γυρίζονται σε 4-5 πολύ ωραία μέρη του κόσμου και ξέρεις πάντα τι θα δεις πάνω κάτω.

Έτσι λοιπόν και το συγκεκριμένο (το οποίο μου άρεσε περισσότερο από όλα τα προηγούμενα), πατάει στη συνταγή του Ghost Protocol, αλλά διορθώνει και το παράπονο που είχα περί σοβαρού κακού. Εδώ μάλιστα έχουμε έναν σοβαρό αντίπαλο!

Κατά τα άλλα, ο Τομ ο Κρούζης κάνει πάλι τα δικά του (αγέραστος ο πούστης), ο Μορφέας παίρνει πούλο και στη θέση του μπαίνει ο Μπάσιντζερ, αλλά αυτό που για μένα κλέβει την παράσταση είναι η παρουσία σοβαρού γυναικείου ρόλο (Ρεμπέκα Φέργκιουσον τη σημείωσα στα κιτάπια μου. Πρόκειται περί αξιόλογου νέτου...).

Πάμε και για το τελευταίο!

ΒΑΘΜΟΣ: 7,5/10 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΙΝΕΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: ΣινεΡουφήχτρα      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU