FOUSKA.EU

Close

Split (2016)


Ακολουθεί σύντομη κριτική για το: Split (2016)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Είχα ακούσει πολλά. Και με την ευκαιρία του επερχόμενου Mr Glass είπα να το δω. Γενικά είμαι φαν του Σιαμάλαν από την εποχή της 6ης αίσθησης και του Άφθαρτου. Ξέρω ότι όλες οι ταινίες του έχουν το ενδιαφέρον τους σεναριακά και ότι κάνει ενδιαφέρουσα δουλειά σκηνοθετικά.

Απλά το πρόβλημα της φθίνουσας γενικά πορείας του είναι ότι οι περισσότερες ταινίες του σου αφήνουν την αίσθηση του ανολοκλήρωτου, την αίσθηση ότι κάτι λείπει για να είναι όσο καλή θα μπορούσε να είναι μια ταινία (με μοναδική ίσως εξαίρεση την 6η αίσθηση).

Με τη συγκεκριμένη ταινία, αυτή η αίσθηση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Σε όλο το έργο νιώθεις ότι πάει να πει κάτι, αλλά φοβάται να τολμήσει να το πάει μέχρι τέλους. Σεναριακά ασθενές, με στερεότυπα για χαρακτήρες (οι μισοί εκ των οποίων ήταν με IQ ραδικιού) και με την πολυδιαφημισμένη ερμηνεία του McAvoy να με αφήνει παγερά αδιάφορο (δηλαδή ΟΚ, πώς αλλιώς να παίξεις πολλαπλές προσωπικότητες;), δυστυχώς μου κράτησε το ενδιαφέρον σχεδόν μέχρι τη μέση.

Υ.Γ. Του δώσα μισό ποντάκι παραπάνω μόνο και μόνο για την εικόνα του Μπρους στο τελός. Από την εποχή του Hudson Hawk αν μου πεις ποιον ηθοποιό θέλεις να βλέπεις σε πλάνο να πίνει το καφεδάκι του, διαλέγω πάντα Μπρους.

ΒΑΘΜΟΣ: 6/10 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΙΝΕΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: ΣινεΡουφήχτρα      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU