FOUSKA.EU

Close

Skyscraper (2018)


Ακολουθεί σύντομη κριτική για το: Skyscraper (2018)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Είναι καμιά δεκαριά μέρες τώρα που το έχω δει. Απλά το καθυστέρησα για να κατακάτσει ο κουρνιαχτός από την εργάρα που είδα ... NOT.

Ο αγαπητός Ροκ πρέπει να έχει κάποιο οικονομικό θέμα και για αυτό βγάζει 10-10 τις ταινίες κάθε χρόνο. Αυτή η συγκεκριμένη ανήκει στην κατηγορία "ΠΑΤΑΤΑ". Προσπαθεί να ανακατέψει στοιχεία από διάφορες επιτυχίες του παρελθόντος και κυρίως το Die Hard και το κάπως παλιότερο "Ο πύργος της κολάσεως" (ή κάπως έτσι).

Όμως το κάνει με τελείως ερασιτεχνικό τρόπο και με μηδενικό σενάριο. Πετάει μέσα και μια οικογένεια με 2 παιδιά, γιατί ο Ροκ αγαπάει τα παιδιά. Είναι γυρισμένο και σε Χονγκ Κονγκ, οπότε είναι τίγκα σε κινέζους για να τσιμπήσουμε και ασιατική αγορά. Γενικώς ένας αχταρμάς.

Το μόνο που μου έμεινε ήταν το ηθικό δίδαγμα: "Όλα φτιάχνουν με ένα restart"... 4 και να ναι ευχαριστημένο!

ΒΑΘΜΟΣ: 4/10 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΙΝΕΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: ΣινεΡουφήχτρα      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU