FOUSKA.EU

Close

The Conjuring (2013)


Ακολουθεί σύντομη κριτική για το: The Conjuring (2013)

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Χμμμμμμ. Το ότι το είχα ξαναδεί και δεν το θυμόμουνα, σίγουρα δεν αποτελεί και φόρο τιμής για το συγκεκριμένο. Με δυο λόγια (για να πάω να πιω και καφέ): Κλασσικό θριλεράκι με πνεύματα, οικογένεια σε νέο σπίτι κτλ κτλ. Το βάζω στη ζυγαριά με το Insidious (που είναι του ίδιου στυλ) και για μένα το Insidious είναι καλύτερο.

Αυτό εδώ παραπαίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά (true story κτλ κτλ) και έχει και ένα πολύ μεγάλο μείον: Άμα θες να νοιαστούμε για την οικογένεια, ε μην την κάνεις οικογένεια Χωραφά γαμώ γαμώ. Τελειώσε το έργο και δεν ήξερα καν πόσα παιδιά έχουνε. Οπότε το αίσθημα άγχους και τρόμου που σου δημιουργούσε το Insidious εδώ υπάρχει σε πολύ μικρότερο βαθμό (βέβαια στο άλλο ξεφύγανε λίγο με τον άλλο κόσμο κτλ κτλ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Κι άλλο ένα πολύ βασικό φάουλ: Δε γίνεται να τελειώνει και να έχουνε πάει όλα καλά. Δε λέγεται θρίλερ αυτό, λέγεται η Αλίκη στο Ναυτικό.

Το ξέρω ότι βγήκα λίγο πικρός σε αυτή την κριτική, αλλά είχα ακούσει πολλά και το περίμενα πολύ καλύτερο.

ΒΑΘΜΟΣ: 6/10 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΙΝΕΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: ΣινεΡουφήχτρα      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU