FOUSKA.EU

Close

"Να σε νεκροφιλήσει η μάνα σου": Τι συνέβη στο πλατό της Στεφανίδου;


"Να σε νεκροφιλήσει η μάνα σου": Τι συνέβη στο πλατό της Στεφανίδου;

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Απίστευτες αποκαλύψεις!

Για όλους και για όλα μίλησε η Μίνα Αρναούτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο Παντελής Παντελίδης! Διαβάστε παρακάτω...

Ο νεαρή κοπέλα και συνεπιβάτιδα του τραγουδιστή βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και οι αποκαλύψεις της πραγματικά σοκάρουν!

Μάλιστα η Μίνα Αρναούτη, αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε από τους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, μόλις έλαβε το κινητό στα χέρια της! "Να μείνεις ανάπηρη", "να σε νεκροφιλήσει η μάνα σου", "να πέθανες εσύ και όχι ο Παντελίδης", ήταν μερικές από τις... ευχές που δέχτηκε η Μίνα Αρανούτη που σίγουρα σοκάρουν!

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.youweekly.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU