FOUSKA.EU

Close

Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Μουρμούρα: Πώς σχολίασε την Κλέλια Ρένεση. «Στην αρχή…»


Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Μουρμούρα: Πώς σχολίασε την Κλέλια Ρένεση. «Στην αρχή…»

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Πώς σχολίασε την αντικαταστάτριά της στη Μουρμούρα η Δάφνη Λαμπρόγιαννη;

Δηλώσεις στην κάμερα του «Happy Day» έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος ρωτήθηκε για την «εισβολή» της Κλέλιας Ρένεση στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και την αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως μίλησε με τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη που ήταν το τηλεοπτικό του ταίρι τα τελευταία πέντε χρόνια και αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της όταν είδε στη σειρά την Κλέλια Ρένεση.

«Ήταν δύσκολο στη σειρά να αποχωριστώ τη παλιά μου σύντροφο στη Μουρμούρα.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη μετά από πέντε χρόνια τηλεοπτικής συμβίωσης δεν ειναι και τόσο εύκολο. Ήταν εξαιρετική παρτενέρ για πέντε χρόνια.

Μεγαλώσαμε σχεδόν μέσα από αυτή τη σειρά. Αλλά τώρα ήρθε η Κλέλια Ρένεση με έναν πανέξυπνο σεναριακό τρόπο. Και είμαι καταγοητευμένος με την Κλέλια. Είναι εξαιρετική.

Η Δάφνη μου την είπε ήδη τη γνώμη της για την Κλέλια. Είναι ενθουσιασμένη. Χάρηκε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: www.gossiplife.gr      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU