FOUSKA.EU

Close

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη και ο Γιώργος Σαββίδης ετοιμάζεται να πλύνει 11 αυτοκίνητα


Στη δυσάρεστη θέση να αφήσει την ενασχόληση με το αγαπημένο του Instagram και να ασχοληθεί με κάτι άλλο πρόκειται να βρεθεί σύντομα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης, μετά το χθεσινό διπλό της ομάδας του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για να διαβάσετε την υπόλοιπη είδηση πηγαίνετε παρακάτω και πατήστε το κουμπί Διάβασε Περισσότερα. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις διαφημίσεις μας, είστε καλοδεχούμενοι να την πατήσετε. Με αυτό τον τρόπο μας δίνετε τα απαιτούμενα κονδύλια για να συνεχίσουμε να "φουσκώνουμε" για σας. Συντηρείτε επίσης τις οικογένειες των ανθρώπων που δουλεύουν στον όμιλο των sites μας fouska.eu-topigadi.eu.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σκαρφαλώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα

Στην προπόνηση της Πέμπτης, οι χαμένοι του προπονητικού διπλού έπλυναν τα αυτοκίνητα των νικητών κατόπιν στοιχήματος που είχαν βάλει, με το video να ανεβαίνει στο Instagram και να γίνεται ο σχετικός χαβαλές. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, που είτε δεν ήταν τόσο αισιόδοξος για το αποτέλεσμα είτε ήθελε να βρει ένα φθηνό υποκατάστατο του πριμ νίκης, έταξε στους παίχτες της ομάδας να τους πλύνει αυτός τα αυτοκίνητα αν νικήσουν τον Άρη.

Το στοίχημα είναι στοίχημα και οι χαμένοι στο διπλό πλένουν τ'αυτοκίνητα των νικητών #PAOK #PAOKfamily pic.twitter.com/5xpqoNX28Q

— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) October 18, 2018

Με τη συμβολή του Πρίγιοβιτς, ο Γιώργος Σαββίδης πήγε κυριολεκτικά κουβά και περιμένουμε να τον δούμε να υλοποιεί την υπόσχεση του. Προς το παρόν επιχείρησε να γλυτώσει τα 3 αυτοκίνητα των αναπληρωματικών, αφού στο story που ανέβασε κάνει λόγο για 11 οχήματα.

Από εδω και στο εξής θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στα κίνητρα που δίνει στους ποδοσφαιριστές.

Κάνε μας Like στο Fouska.eu και μπες κι εσύ στη Φούσκα! ⇒

Πηγή: luben.tv      Αρχική

ΔΕΙΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΟ TOPIGADI.EU